Life

Prima lovitură adevărată pentru George Buhnici după afirmațiile controversate. BCR renunță la parteneriatul cu acesta

Prima consecință pentru George Buhnici după afirmațiile controversate pe care le-a făcut la adresa femeilor. BCR renunță la parteneriatul cu vloggerul.
20.07.2022 | 12:46
Prima lovitura adevarata pentru George Buhnici dupa afirmatiile controversate BCR renunta la parteneriatul cu acesta
BCR renunță la parteneriatul cu George Buhnici. Foto: Colaj Faantik / Instagram
ADVERTISEMENT

A venit prima consecință pentru George Buhnici după afirmațiile făcute la adresa femeilor. BCR a anunțat că renunță la parteneriatul cu acesta.

BCR renunță la parteneriatul cu George Buhnici

Unul dintre partenerii lui George Buhnici renunță la colaborarea cu acesta, în contextul afirmațiilor controversate făcute de vlogger la adresa femeilor și la corpul lor.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre BCR, care a transmis într-un comunicat pe Facebook că va încheia colaborarea cu fostul jurnalist de la Pro TV, după afirmațiile făcute de acesta.

BCR a transmis că a așteptat ca George Buhnici să aibă o reacție în ultimele zile, „din respect”, dar aceasta a arătat doar că vloggerul vede lucrurile într-o manieră diferită.

ADVERTISEMENT

Compania a precizat că i-a propus lui George Buhnici să se implice într-o campanie împotriva discriminării și a sexismului.

„Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj.

ADVERTISEMENT

Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile”, a transmis BCR.

Ce a transmis BCR după afirmațiile lui George Buhnici

De asemenea, banca a anunțat, pe scurt, că a decis să încheie colaborarea pe care o are de ani buni cu George Buhnici din cauza afirmațiilor controversate făcute de acesta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, BCR a informat că sexismul și obiectificarea femeilor sunt „inacceptabile”.

„L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”, a mai informat compania în comunicatul de pe rețelele de socializare.

George Buhnici a creat un adevărat scandal după niște afirmații făcute de el la adresa femeilor, spunând că nu îi place să vadă la plajă vergeturi sau celulită, iar cele care le au pe corp trebuie să meagră la sală.

„Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, spunea el, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT