Sport

Prima mutare importantă a lui Mircea Rednic după ce s-a întors la Dinamo

FANATIK a aflat că Mircea Rednic a luat prima decizie importantă după ce a semnat cu Dinamo.
04.10.2021 | 15:01
Prima mutare importanta a lui Mircea Rednic dupa ce sa intors la Dinamo
ADVERTISEMENT

Venirea lui Mircea Rednic la Dinamo a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK, iar antrenorul a primit vestea că poate sta pe bancă la meciul cu UTA abia în dimineața meciului.

Nemulțumit de pregătirea fizică a jucătorilor, Mircea Rednic a decis să producă o primă schimbare în staff-ul lui Dinamo și „câinii” vor avea un nou preparator fizic.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a numit un nou preparator fizic la Dinamo

FANATIK a aflat că Antoce Andrei-Ionuț va fi noul preparator fizic al lui Dinamo. „Puriul” a fost surprins de tonusul fizic al jucătorilor săi care au terminat „benzina” încă din minutul 60 al meciului cu UTA.

„Ne-am relaxat la 2-0 și clar, în momentul de față, nu avem bancă. Ăștia ai mei, care au intrat, parcă erau mai obosiți decât cei care au ieșit. Acum, avem două săptămâni în care ne vom antrena. Cel puțin doi jucători vor veni”.

ADVERTISEMENT

Greva jucătorilor care au refuzat să joace în amicale înainte de startul sezonului așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate și faptul că au pierdut o bună parte din pregătire, iar jucătorii care au plecat în cantonamentul din Turcia cu echipa nu se mai regăsesc în lotul lui Dinamo sunt principalele cauze ale problemelor fizice ale „câinilor”.

Dinamo a avut în ultimul an trei preparatori fizici: George Neagu, venit de la Astra Giurgiu și care mai fusese la Dinamo și un preparator fizic spaniol, Mikel Guillen. În mandatul lui Dario Bonetti Dinamo l-a avut preparator fizic pe Cristian Sandu.

ADVERTISEMENT

George Neagu, regretat de jucătorii lui Dinamo

George Neagu a fost extrem de apreciat de jucătorii lui Dinamo, iar echipa a arătat foarte bine fizic în finalul sezonului trecut, când „câinii” au jucat din trei în trei zile dar niciun jucător nu a suferit nicio accidentare. În urmă cu trei săptămâni, George Neagu a semnat un contract pe un an de zile cu FC Argeș, deși a mai avut discuții cu Dinamo.

Nemulțumit de situația de la echipă și de faptul că nu a fost plătit mai multe luni de zile, George Neagu a decis să plece de la Dinamo și a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK: „Jucătorii sunt neplătiți, iar cei care vor veni, vor fi de asemenea nepregătiți. Dinamo e foarte expusă în acest moment din punct de vedere al pregătirii fizice, dar și din punct de vedere al formării unei echipe”, anunța preparatorul fizic problemele din acest început de sezon de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ceahlăul a anunțat oficial despărțirea de Andrei-Ionuț Antoce

Andrei-Ionuț Antoce a fost preparatorul fizic al echipei de Liga a treia, Ceahlăul Piatra Neamț, iar clubul tocmai a anunțat despărțirea de acesta pe pagina oficială de Facebook: „Mulțumim, Andrei Antoce!?? Succes la Dinamo București, acolo unde vei lucra alături de antrenorul Mircea Rednic”.

Mircea Rednic a mai lucrat cu Andrei Antoce și la Viitorul Constanța. Noul preparator fizic al lui Dinamo a mai lucrat la Poli Iași, Știința Miroslava și este originar din Piatra Neamț.

Cel mai probabil Mircea Rednic își va mai completa staff-ul tehnic, iar în zilele următoare vor mai ajunge la echipă alți doi-trei jucători.

ADVERTISEMENT