Sport

Prima mutare la Dinamo după retrogradarea în Liga 2! Atacantul care a marcat 5 goluri FCSB-ului pune umărul la promovare. Exclusiv

Dinamo sună adunarea pentru pregătirea sezonului de Liga 2. "Câinii" îşi creionează lotul, iar FANATIK a aflat că în lotul echipei mari va fi şi un jucător care a marcat cinci goluri celor de la FCSB într-un meci.
17.06.2022 | 11:55
Prima mutare la Dinamo dupa retrogradarea in Liga 2 Atacantul care a marcat 5 goluri FCSBului pune umarul la promovare Exclusiv
Daniel Dinu a marcat cinci goluri celor de la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se reuneşte pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali pentru a pregăti primul sezon din istorie în eşalonul secund. “Câinii” îşi creionează lotul în aceste zile, multe piese grele părăsind echipa după retrogradare.

Prima mutare la Dinamo după retrogradarea în Liga 2! Atacantul care a marcat 5 goluri celor de la FCSB, adus să pună umărul la promovare

Din informaţiile FANATIK, prima mutare a celor de la Dinamo este promovarea la prima echipă a atacantului Daniel Dinu, de la echipa U-19 a “câinilor”. Cel poreclit “Dayro” este unul dintre atacanţii de perspectivă ai echipei.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 18 ani a avut o prestaţie de excepţie în luna aprilie într-un meci cu FCSB. Dinamo a fost condusă cu 0-1 la pauză, însă în repriza secundă Daniel Dinu a marcat cinci goluri în poarta rivalei, “câinii” reuşind să se impună cu 5-2.

Alături de Dinamo U-19, Dinu şi Mihali au ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor. Acum, misiunea lor este una şi mai dificilă. Atacantul în vârstă de 18 ani va fi aruncat în luptă în liga secundă, în lupta pentru promovare.

ADVERTISEMENT

“Vă rog frumos să nu mi-l scoateți prea mult în față, pentru mai are mult de muncit. Să nu și-o ia în cap”

Gheorghe Mihali a vorbit după victoria împotriva celor de la FCSB pentru FANATIK şi l-a avertizat pe Daniel Dinu că nu trebuie să şi-o ia în cap:

“Vă rog frumos să nu mi-l scoateți prea mult în față, pentru mai are mult de muncit. Să nu și-o ia în cap. Trebuie să muncească foarte mult și să fie foarte atent la alimentație. Totodată, trebuie să fie constant.

ADVERTISEMENT

El a mai avut și meciuri care nu au fost la fel de reușite. Dar, oricum, este un fotbalist care are foarte mari calități. A mai dat și scăriță la poartă, dar a scos-o portarul de la FCSB de pe linia porții.

Putea să dea șase goluri. Era foarte urât să pierdem calificarea în ultima etapă. Jucătorii tineri nu sunt tot timpul constanți.”, a spus Gheorghe Mihali la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Dinamo îşi completează lotul cu jucători de la echipa a doua şi de la U-19!

Având în vedere situaţia dificilă în care se află Dinamo, despre transferuri de jucători importanţi nu poate fi vorba. Lotul va fi completat cu jucători de la echipa a doua, plus alţi patru sau cinci juniori de la U-19, care au ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor.

  • 18 ani are Daniel Dinu
  • 5 goluri a marcat atacantul în meciul cu FCSB
ADVERTISEMENT