Fotbal intern

Prima ofertă pentru Filipe Teixeira vine de la CFR Cluj! ”Mă duc să îi spun să meargă cu mine” :)

20.05.2019 | 14:40
Prima oferta pentru Filipe Teixeira vine de la CFR Cluj Ma duc sa ii spun sa mearga cu mine

Campioana CFR Cluj a făcut prima ofertă pentru mijlocașul Filipe Teixeira, care nu va mai rămâne la FCSB din sezonul viitor. Portughezul în vârstă de 38 de ani a jucat duminică seară ultimul meci în tricoul ”roș-albaștrilor”, chiar împotriva formației ardelene, și a înscris singurul gol al întâlnirii de pe Arena Națională cu o execuție de excepție din foarfecă.

Prima ofertă pentru Filipe Teixeira vine de la CFR Cluj: ”E un jucător de clasă”

”FCSB a marcat un gol senzaţional, de la un jucător senzaţional, cum este Teixeira. (…) Păi, dacă e liber, îl iau cu mine în autocar acum şi plec cu el la Cluj. Nu am ştiut că e liber. După ce termin interviul, mă duc să îi spun să vină cu mine la Cluj, dacă vrea. Da, vorbesc serios! Orice jucător bun e binevenit la CFR Cluj. El nu e un jucător bun, e un jucător de clasă. Dar cred că după acest gol cei de la FCSB se vor gândi mai mult”, a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport.

La finalul jocului de pe Arena Națională, Filipe Teixeira a recunoscut că golul marcat cu CFR Cluj este cel mai frumos din întreaga sa carieră. Mijlocașul a dezvăluit că nu știe dacă va mai rămâne la FCSB, după ce în această vară îi va expira înțelegerea, dar a anunțat că nu are de gând să se retragă. Portughezul a precizat că în acest moment nu se gândește decât la vacanță, dar pare tentat să joace și în sezonul următor.

Filipe Teixeira salută galeria echipei FCSB după meciul cu CFR Cluj
Filipe Teixeira salută galeria echipei FCSB după meciul cu CFR Cluj

Teixiera nu va mai rămâne la FCSB

Luni, finanțatorul Gigi Becali a anunțat oficial că Filipe Teixeira nu va ma rămâne la FCSB, astfel că posibilitatea ca el să ajungă la CFR Cluj este viabilă în acest moment. Avantajul ar fi că portughezul ar veni liber de contract, iar acest lucru este agreat de oficialii campioanei din Liga 1 Betano. Finanțele la gruparea din Gruia sunt limitate, iar informațiile sunt că ardelenii nu vor aduce în această vară decât jucători care nu vor costa bani.

Imediat după meciul FCSB – CFR Cluj 1-0, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano, antrenorul Dan Petrescu a spus că are nevoie de 3-4 achițizii pentru a încerca pătrunderea în faza grupelor cupelor europene. ”Bursucul” a dezvăluit că fundașul dreapta Cristian Manea nu va mai rămâne la CFR Cluj după ce i-a expirat împrumutul, dar ardelenii încearcă să-i prelungească șederea lui Kevin Boli cu cel puțin 6 luni.

Tags: