Fotbal international

Prima ofertă pentru Şumudică! L-au căutat la câteva zile după plecarea de la Kayseri

18.05.2018 | 17:21
Prima ofertă pentru Şumudică! L-au căutat la câteva zile după plecarea de la Kayseri
Marius Şumudică poate continua în Turcia
ADVERTISEMENT

La doar câteva zile după revenirea în ţară în urma rezilierii contractului cu Kayserispor, Marius Şumudică a primit deja o ofertă de a continua în Superliga turcă! De altfel, la revenirea în ţară Şumi a declarat că pe primul loc în intenţiile sale este să continue afară, mai ales, dacă se poate, tot în Turcia.

Dorinţa lui este pe cale de a i se împlini, pentru că din campionatul din care tocmai a plecat i-a sosit o ofertă demnă de luat în seamă. Marius Şumudică este dorit pe banca unei echipe care în 2009-2010 a produs o mare surpriză, câştigând titlul. Este vorba de Bursaspor, formaţie cu tradiţie în a lucra cu fotbalişti sau cu antrenori români.

ADVERTISEMENT

Prima ofertă pentru Şumudică e de la un club cu tradiţie în români

Bursaspor nu a avut un sezon deosebit, urmând a termina pe un loc liniştit, după ce anul trecut a tremurat serios pentru supravieţuire. Acum va termina pe locul 11, având în lot doi jucători români. Bogdan Stancu, transferat vara trecută de la Genclerbirligi şi pe Gicu Grozav, dar acesta este împrumutat şi nu va continua.

Doi antrenori români au fost la Bursa. Ion Nunweiller a fost primul, Gică Hagi al doilea, care îşi adusese o legiune de jucători români: Bogdan Vintilă, Cornel Frăsinescu, Ionel Ganea. Au mai îmbrăcat tricoul crocodililor Ionuţ Lupescu, Mircea Rednic, Iulian Miu sau Claudiu Vaişcovici. Şumudică ar fi la a doua experienţă în Turcia, după un an cu sincope la Kayseri, început remarcabil şi terminat cu o serie de eşecuri.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri