Prima ofertă pentru Zidane. Dar ca jucător, nu ca antrenor!

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Ligue 1
01/06/2018, 12:56
Prima ofertă pentru Zidane. Dar ca jucător, nu ca antrenor! GALERIE FOTO
Prima ofertă pentru Zidane. Este însă ca jucător, nu ca antrenor!

La nici 24 de ore după ce antrenorul francez s-a separat de Real Madrid a şi sosit prima ofertă pentru Zinedine Zidane. Însă această ofertă este cu totul specială, pentru că nu îl vizează pe tehnicianul, ci pe jucătorul Zidane! Care a agăţat ghetele în cui în 2006 şi are acum 45 de ani!

Clubul care i-a înaintat oferta şi e convins că ar da o mare lovitură de imagine, umplând stadionul la meciurile de acasă în fiecare meci este din Ligue 1 şi reprezintă o grupare mică, dar capabilă să fi reuşit să supravieţuiască fără probleme sezonul trecut, imediat după promovarea în premieră în elita fotbalului francez.

Prima ofertă pentru Zidane este din Ligue 1

Acest club este Amiens şi oferta este făcută numai pentru jucătorul Zinedine Zidane. Antrenorul a şi anunţat, de altfel, în conferinţa de presă de joi, că va lua o pauză de un an din activitate, după care va chibzui bine ce va face. Selecţionerul actual al Franţei, Didier Deschamps, care i-a fost o perioadă şi coechipier la lot, e convins că într-o bună zi Zizou va ajunge şi el pe banca echipei naţionale.

“Zinedine, dacă vrei să te întorci ca jucător, suntem pregătiţi!” – este mesajul postat de Amiens. Zidane nu a evoluat decât la patru cluburi în carieră: Cannes, echipă dispărută acum prin ligile de amatori, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid, cu ultimele două câştigând câte şase trofee. Retragerea ca jucător a survenit după cel mai neplăcut moment al carierei, eliminarea din finala CM 2006, în meciul cu Italia, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi, care îi insultase sora.

Prima ofertă pentru Zidane. Zizou a terminat ca jucător în 2006, după cartonaşul roşu din meciul cu Italia
Prima ofertă pentru Zidane. Zizou a terminat ca jucător în 2006
Închide ×