Fotbal international

Prima ofertă pentru Zidane. Dar ca jucător, nu ca antrenor!

01.06.2018 | 12:56
Prima ofertă pentru Zidane. Este însă ca jucător, nu ca antrenor!

La nici 24 de ore după ce antrenorul francez s-a separat de Real Madrid a şi sosit prima ofertă pentru Zinedine Zidane. Însă această ofertă este cu totul specială, pentru că nu îl vizează pe tehnicianul, ci pe jucătorul Zidane! Care a agăţat ghetele în cui în 2006 şi are acum 45 de ani!

Clubul care i-a înaintat oferta şi e convins că ar da o mare lovitură de imagine, umplând stadionul la meciurile de acasă în fiecare meci este din Ligue 1 şi reprezintă o grupare mică, dar capabilă să fi reuşit să supravieţuiască fără probleme sezonul trecut, imediat după promovarea în premieră în elita fotbalului francez.

Prima ofertă pentru Zidane este din Ligue 1

Acest club este Amiens şi oferta este făcută numai pentru jucătorul Zinedine Zidane. Antrenorul a şi anunţat, de altfel, în conferinţa de presă de joi, că va lua o pauză de un an din activitate, după care va chibzui bine ce va face. Selecţionerul actual al Franţei, Didier Deschamps, care i-a fost o perioadă şi coechipier la lot, e convins că într-o bună zi Zizou va ajunge şi el pe banca echipei naţionale.

“Zinedine, dacă vrei să te întorci ca jucător, suntem pregătiţi!” – este mesajul postat de Amiens. Zidane nu a evoluat decât la patru cluburi în carieră: Cannes, echipă dispărută acum prin ligile de amatori, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid, cu ultimele două câştigând câte şase trofee. Retragerea ca jucător a survenit după cel mai neplăcut moment al carierei, eliminarea din finala CM 2006, în meciul cu Italia, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi, care îi insultase sora.

Prima ofertă pentru Zidane. Zizou a terminat ca jucător în 2006, după cartonaşul roşu din meciul cu Italia
Prima ofertă pentru Zidane. Zizou a terminat ca jucător în 2006
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri