Sport

Prima plecare de la FCSB după venirea lui Şumudică! Singurul membru din staff care rămâne. Exclusiv

Marius Şumudică va veni alături de staff-ul său la FCSB, aşa că pe lângă Toni Petrea vom mai asista şi la alte plecări. Un singur membru este bătut în cuie la roş-albaştrii.
19.05.2021 | 23:50
Prima plecare de la FCSB dupa venirea lui Sumudica Singurul membru din staff care ramane Exclusiv
Prima plecare de la FCSB după venirea lui Şumudică! Singurul membru din staff care rămâne. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat că Marius Şumudică este omul care va prelua FCSB după ce Toni Petrea a refuzat să rămână la prima echipă. Actualul antrenor i-a cerut patronului să rămână în club şi să antreneze un club de copii şi juniori.

Prima plecare de la FCSB după venirea lui Şumudică! Thomas Neubert ar putea părăsi echipa

După venirea lui Marius Şumudică se anunţă mişcări de trupe şi în staff-ul tehnic. Noul antrenor lucrează alături de propriul staff, iar din informaţiile FANATIK, primul membru al staff-ului care va pleca este Thomas Neubert, preparatorul fizic.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gigi Becali i-a propus lui Marius Şumudică să îl ţină alături de el şi pe Thomas Neubert, însă Şumi i-ar fi spus că el lucrează cu staff-ul său, astfel că sunt şanse mari ca preparatorul fizic german să plece.

Mihai Pintilii, bătut în cuie! Rămâne la FCSB indiferent de cine va fi antrenor

Marius Şumudică va veni la FCSB alături de “secundul” Cristi Petre, bun prieten al tehnicianului şi cu antrenorul cu portarii Radu Sardescu, fostul jucător al Rapidului care a lucrat prima dată alături de Şumi în Turcia, la Kayserispor.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, singurul membru din actualul staff care va rămâne 100% la FCSB este Mihai Pintilii. Fostul căpitan al echipei va continua indiferent de cine vine antrenor principal la echipă.

“Șumudică va fi antrenorul. Peste două săptămâni, când încep pregătirea”

Astfel, Thomas Neubert ar putea părăsi FCSB alături de Toni Petrea, ambii ajungând la roş-albaştrii în luna iulie a anului trecut după ce au plecat de la Al Wasl, unde au făcut parte din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că prima variantă pentru banca tehnică a fost continuarea cu Toni Petrea, însă actualul antrenor a refuzat să rămână la cârma primei echipe:

“Vă pot spune că Toni Petrea n-a vrut să mai stea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește și atunci am luat legătură cu Șumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenorul. Peste două săptămâni, când încep pregătirea, va fi”, a spus Gigi Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

“O să ia 20.000 de euro pe lună, dacă intrăm în grupele Conference League îi fac 25.000 de euro pe lună”

Din informaţiile FANATIK, Marius Şumudică a mers la palatul lui Gigi Becali la negocieri în cursul zilei de miercuri, însă pentru a nu fi observat de paparazzi a ieşit prin spate.

Ulterior, Gigi Becali a dezvăluit şi detaliile contractului negociat cu Şumudică: “O să ia 20.000 de euro pe lună, dacă ne calificăm în grupele Conference League, îi fac 25.000 de euro salariu. 

O să aibă primă de 500.000 de euro primă de Champions League şi 200.000 de euro pentru grupele Europa League”, a spus Gigi Becali.

  • 10 luni au trecut de când Thomas Neubert a venit la FCSB
  • 20.000 de euro va fi salariul lunar al lui Marius Şumudică la FCSB

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT