Sport

Prima plecare de la Liverpool după ce ”cormoranii” s-au calificat în Liga Campionilor! Anunțul făcut de Klopp

Liverpool a terminat pe podium ultima ediție de Premier League și va evolua în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, fără una dintre vedete.
24.05.2021 | 14:55
Prima plecare de la Liverpool dupa ce cormoranii sau calificat in Liga Campionilor Anuntul facut de Klopp
Sursa foto: Vbet News
ADVERTISEMENT

Imediat după ultimul fluier al sezonului managerul Jurgen Klopp a anunțat numele primului jucător de care se despart ”cormoranii” în această vară.

Georginio Wijnaldum este pe lista de achiziții a două cluburi uriașe ale Europei și a decis să nu semneze un nou contract cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp e primul care îl regretă

Managerul ”cormoranilor”, Jurgen Klopp, este cel care a anunțat plecarea lui Wijnaldum, fotbalist care în ultima perioadă a fost desemnat căpitanul lui Liverpool.

Neamțul a mărturisit că regretă decizia olandezului, dar că este convins că oricare ar fi alegerea fotbalistului, echipa la care va evolua va câștiga un super jucător.

ADVERTISEMENT

”Sunt emoționat, voi pierde un prieten și tuturor ne va fi dor de el, însă așa se întâmplă mereu în fotbal. Va fi un transfer grozav pentru orice club se va interesa de el, sunt sigur că va ajunge într-un loc bun”, a spus Klopp la finalul meciului cu Crystal Palace, câștigat de ”cormorani” cu 2-0, în ultima etapă din Premier League.

Georginio Wijnaldum a fost achiziționat de Liverpool în 2016, de la Newcastle, pentru 27,5 milioane de Lire Sterline. A adunat 236 de meciuri în toate competițiile și a marcat 22 de goluri.

ADVERTISEMENT

În cele cinci sezoane petrecute pe Anfield Road, internaționalul olandez a câștigat un titlu în Premier League, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Dorit de Koeman la Barcelona, Wijnaldum este mai aproape de Bayern

Olandezul de 30 de ani este liber de contract și va semna în perioada următoare cu una dintre cele două forțe europene cu care a negociat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Barcelona sau Bayern Munchen. Catalanii erau în pole position pentru a obține semnătura internaționalului din Țările de Jos.

Însă, iminenta plecare a lui Ronald Koeman de la Barca, pare că l-a determinat pe Wijnaldum să ia în considerare și varianta Bayern Munchen.

În acest sens, presa din Germania a scris recent că agentul jucătorului l-ar fi propus pe fotbalist campioanei din Bundesliga menționând că jucătorul va ajunge pe Allianz Arena gratis.

”Wijnaldum este gratuit și nu exclude nicio variantă. Bayern este un club minunat. Dacă ești interesat, nu ezita să ne anunți”, s-a adresat impresarul olandezului unui oficial de la Bayern, într-un Podcast al canalului Sports 1.

ADVERTISEMENT
Tags: