Sport

Prima plecare de la Universitatea Craiova după demisia lui Marian Copilu! A părăsit echipa alături de fostul preşedinte executiv. Exclusiv

Marian Copilu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv al Craiovei. FANATIK a aflat că alături de fostul preşedinte, a părăsit echipa şi un colaborator apropiat.
17.10.2022 | 13:45
Prima plecare de la Universitatea Craiova dupa demisia lui Marian Copilu A parasit echipa alaturi de fostul presedinte executiv Exclusiv
Mirel Rădoi, alături de Emil Pieleanu (centru) şi Marian Copilu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat plecarea bombă a lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova. Fostul preşedinte executiv al oltenilor şi-a dat demisia la mai puţin de un an de mandat la echipa patronată de Mihai Rotaru.

Prima plecare de la Universitatea Craiova după demisia lui Marian Copilu! Team managerul Paul Pintilie pleacă şi el

Din informaţiile FANATIK, alături de Marian Copilu a părăsit echipa şi Paul Pintilie, care ocupa funcţia de team manager la Universitatea Craiova. Oficialul a venit alături de Copilu la echipa de pe “Ion Oblemenco”, la începutul anului.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi au colaborat împreună la CFR Cluj, acolo unde Paul Pintilie a ocupat funcţia de manager sportiv în perioada în care Marian Copilu activa la campioana României.

Paul Pintilie
Paul Pintilie. Sursa: Facebook

Paul Pintilie a plecat alături de Marian Copilu şi de la CFR Cluj!

În momentul în care patronul Neluţu Varga a decis să îl demită pe Marius Şumudică şi toată conducerea clubului, în frunte cu Marian Copilu, în luna august a anului 2021, Paul Pintilie a părăsit şi el CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu a anunţat în exclusivitate pentru FANATIK că vrea să renunţe la fotbal: “Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunț la fotbal”,  a declarat fostul oficial al oltenilor.

Marian Copilu, patru titluri de campion al României!

Ultima mutare importantă pe care Marian Copilu a făcut-o la Universitatea Craiova este aducerea lui Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian a debutat etapa trecută la olteni, în victoria cu 2-1 în faţa Petrolului Ploieşti.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu are în palmares patru titluri de campion al României câştigate din postura de conducător al celor de la CFR Cluj. A plecat cu scandal din Gruia în 2021, după decizia radicală a lui Neluţu Varga.

Laszlo Balint, adus la propunerea lui Copilu

La începutul anului 2022, Marian Copilu a acceptat oferta lui Mihai Rotaru şi a devenit noul preşedinte executiv al oltenilor, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. La câteva luni de despărţirea de CFR Cluj, a trecut în tabăra unei rivale.

ADVERTISEMENT

În vară l-a propus pe Laszlo Balint în funcţia de antrenor, însă fostul tehnician de la UTA Arad a rezistat doar cinci etape în Bănie. Actualul antrenor, Mirel Rădoi, a venit la propunerea lui Sorin Cârţu, un om cu o mare influenţă la patron.

ADVERTISEMENT
  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova în SuperLiga
  • 10 luni a rezistat Marian Copilu la Universitatea Craiova

  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la Hermannstadt – U Craiova Vezi aici toate cotele!