Life

Prima postare a vloggerului Colo, după 2 luni de control judiciar în scandalul minorelor

22.08.2020 | 12:16
Prima postare a vloggerului Colo dupa 2 luni de control judiciar in scandalul minorelor
ADVERTISEMENT

Alexandru Bălan, alias Colo, a anunțat că pregătește o revenire în forță în mediul virtual, acolo unde-l așteaptă peste 800.000 de fani, după cele 60 de zile în care s-a aflat sub control judiciar și nu a avut voie să publice conținut pe nicio rețea socială.

Celebrul vlogger a postat pe Instagram un mesaj pentru cei care i-au fost alături în toată această perioadă, dar și o fotografie în care apare în brațele iubitei Alexandra. Colo le-a promis fanilor că se vor revedea curând.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii iunie, Colo a fost reținut și cercetat pentru că a instigat la violență împotriva minorelor, dar și la violarea acestora, după ce a povestit pe contul său de YouTube o experiență pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Ce a postat vloggerul Colo, dupe cele 60 de zile de control judiciar în scandalul minorelor

“Am atât de multe lucruri de spus… dar poza asta spune totul. Te iubesc! Ne revedem curând, șefanilor! Respect, love, sunt bine, vă mulțumesc, staypositive”, a scris Colo pe contul lui de Instagram, alături de fotografia în care apare alături de Alexandra.

ADVERTISEMENT
vloggerul Colo și Alexandra
Prima postare a vloggerului Colo, după 2 luni de control judiciar în scandalul minorelor. sursă foto: Instagram

Totul a început în urmă cu mai bine de două luni, când vloggerul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

Postarea lui a fost considerată instigare la violență asupra minorelor. În acest sens, au început verificările, iar Alexandru Bălan, alias Colo, a fost reținut și dus în arest preventiv, pentru 24 de aore. A doua zi a fost eliberat și plasat sub control juduciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Colo a regretat fapta și și-a prezentat scuze în mediul online: „Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat.

Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus Colo, la acel moment.

ADVERTISEMENT