Fotbal international

Prima postare pe Instagram a lui Cristiano Ronaldo de când s-a întors la Torino! Peste 6 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore

08.05.2020 | 14:14
Prima postare pe Instagram a lui Cristiano Ronaldo de cand sa intors la Torino Peste 6 milioane de likeuri in mai putin de 24 de ore
Prima postare pe Instagram a lui Cristiano Ronaldo de când s-a întors la Torino! Peste 6 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit în Italia, la Torino, după două luni în care s-a autoizolat la vila din Madeira, împrună cu familia sa. Starul portughez a postat prima fotografie de când s-a întors în Italia, iar fanii au apreciat, lăsând peste 6.000.000 de like-uri în mai puțin de 24 de ore.

Prima postare a lui Cristiano Ronaldo de când s-a întors la Torino

Fanii au luat cu asalt contul lui Cristiano Ronaldo de Instagram, după ce starul portughez a postat o imagine alături de copiii săi, fiind prima fotografie de la întoarcerea sa la Torino.

ADVERTISEMENT

Fotografia a făcut ravagii și a reușit să strângă peste 6.000.000 de like-uri în mai puțin de 24 de ore. „Cea mai mare dragoste”, a fost descrierea pe care Cristiano a transmis-o pe Instagram.

Fotografia postată de Cristiano Ronaldo pe Instagram. Sursă foto: Instagram
Fotografia postată de Cristiano Ronaldo pe Instagram. Sursă foto: Instagram

Mesajul lui Cristiano Ronaldo în lupta cu coronavirusul

Cristiano Ronaldo a avut și un mesaj pentru întreaga planetă, în care îi roagă pe oameni să respecte reglementările impuse de autorități în lupta cu coronavirusul.

ADVERTISEMENT

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese”, și-a început portughezul discursul.

ADVERTISEMENT

„Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a transmis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com