Life

Prima probă a semifinalei Chefi la cuțite sezonul 9. Pentru cine au gătit concurenții

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” sezonul 9 a ajuns la prima probă din semifinală. Concurenții au aflat ce au de gătit, dar și cine sunt persoanele care vor degusta preparatele lor inedite și speciale.
14.06.2021 | 22:46
Prima proba a semifinalei Chefi la cutite sezonul 9 Pentru cine au gatit concurentii
Prima probă a semifinalei Chefi la cuțite sezonul 9. Pentru cine au gătit concurenții. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de a afla care este felul de mâncare pe care trebuie să-l realizeze pentru semifinală, participanții s-au bucurat de încurajările venite din partea mentorilor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

În cele din urmă Irina Fodor le-a dezvăluit concurenților de la Antena 1 ce trebuie să pregătească, și anume un preparat care să le amintească de gustul de acasă, probă care a mai fost în show-ul culinar și în trecut.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, prima probă din semifinală. Ce au de gătit participanții

„Să vorbim un pic despre tema acestui test. Vă mai amintiți de momentul în care ați ajuns aici, pentru prima dată, în acest platou? Eu cred că toți aveți o stea norocoasă dacă ați ajuns până aici. 

Și oricare a fost clipa în care ați ales serios calea bucătăriei, cu siguranță primul impuls și prima aromă v-au cucerit la voi acasă, ca un fel de impuls mic care s-a împins până aici, la cuțite (…).

ADVERTISEMENT

Dragii mei, aceasta este tema acestei probe: gustul de acasă. Vreau să simt că e un dish cu gusturi așezate de mult în inima voastră.

Orice ați alege, vreau să vă cunoaștem un pic mai bine prin această farfurie. Vreau să fie o farfurie cu emoție și cu dragoste”, a spus prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Majoritatea concurenților s-au bucurat când au aflat care este prima din semifinală, dar au fost și persoane care nu au înțeles ce le cere ea. Riki a fost unul dintre participanții care a cerut mai multe explicații, Irina Fodor acordându-i toate informațiile necesare.

Surpriza din semifinala Chefi la cuțite. Pentru cine gătesc concurenții

Proba nu este una deloc ușoară, motiv pentru care candidații de la Antena 1 au la dispoziție 75 de minute pentru a pregăti un fel de mâncare care să-i dea pe spate pe cei care sunt gata să deguste totul.

ADVERTISEMENT

Dacă inițial concurenții de la „Chefi la cuțite” au crezut că vor găti pentru echipa emisiunii culinare, iată că lucrurile au stat complet diferite.

Degustarea nu va fi făcută de angajații de la Antena 1, ci chiar de persoanele dragi de la care au primit mesaje de încurajare înainte de începerea probei care îi poate aduce mai aproape de marele premiu.

Finală show-ul culinar „Chefi la cuțite” urmează să se desfășoare miercuri, pe 16 iunie, de la ora 20:30, numai pe Antena 1.

ADVERTISEMENT