ADVERTISEMENT
Fotbal international

Prima problemă apărută după declanșarea conflictului între SUA și Iran! Fotbalistul american al lui Ajax a plecat din cantonament: ”Nu mă simt în largul meu”

Autor: Traian Terzian | 09.01.2020 | 15:03
Prima problemă apărută după declanșarea conflictului între SUA și Iran! Fotbalistul american al lui Ajax a plecat din cantonament: ”Nu mă simt în largul meu”
Un fotbalist al echipei Ajax Amsterdam a plecat din cantonamentul care se desfășoară în Qatar, în urma conflictului declanșat între SUA și Iran

Un fotbalist al echipei Ajax Amsterdam a plecat din cantonamentul care se desfășoară în Qatar, în urma conflictului declanșat între SUA și Iran.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Ajax a plecat speriat din cantonament după declanșarea conflictului dintre SUA și Iran

Fotbalistul american al echipei Ajax Amsterdam, Sergino Dest, a părăsit, la cererea sa, stagiul de pregătire din Qatar, subliniind că nu se simte în siguranţă în Orientul Mijlociu din cauza conflictului dintre SUA și Iran.

”Sergino Dest a întrebat dacă poate părăsi cantonamentul din Qatar, motivând că nu se simte confortabil din cauza conflictului pe care țara sa îl are cu Iran”, se arată într-un comunicat al clubului olandez.

”Se va pregăti cu echipa a doua la Amsterdam”

”Ajax i-a înţeles solicitarea şi i-a răspuns favorabil. Sergino Dest se va întoarce la Amsterdam și se va pregăti cu echipa a doua a clubului”, au mai anunţat oficialii ”lăncierilor”.

ADVERTISEMENT

Cererea lui Dest a venit la o zi după ce Iranul a lansat atacuri cu rachete la două baze militare din Irak folosite de trupele americane. Aceasta reprezintă replica iranienilor l-a atacul cu dronă al americanilor care l-a ucis pe Qassem Soleimani, comandant al Forţei Al-Qods.

Ajax, două amicale în Qatar

Fundașul Sergino Dest, în vârstă de 19 ani, este născut în Olanda, dar joacă pentru echipa națională a Statelor Unite ale Americii unde a și strâns trei selecții. Fotbalistul s-a născut din tată surinamezo-american și mamă olandeză.

Ajax Amsterdam are stabilite și două meciuri amicale în stagiul de pregătire din Qatar. ”Lăncierii” vor întâlni joi, de la ora 18:00, formația Eupen, iar sâmbătă, 11 ianuarie, tot de la ora 18:00, vor juca împotriva echipei FC Bruges, liderul din Belgia.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, gol fabulos la antrenament

În cantonamentul din Qatar, Răzvan Marin a reușit să impresioneze cu o execuție magistrală. Internaționalul român a înscris direct din corner cu exteriorul în timpul unui antrenament și a fost aplaudat și îmbrățișat de un coechipier.

Zilele lui Răzvan Marin în tricoul semifinalistei Champions League din sezonul precedent, Ajax Amsterdam, se anunță a fi tot mai puține. Evoluțiile slabe în tricoul ”lăncierilor” vor duce cel mai probabil către o vânzare a mijlocașului român, anunță presa batavă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!