Sport

Prima profeție a lui Mitică Dragomir. Cine va câștiga derby-ul Farul – CFR Cluj: „Un succes extraordinar”. Exclusiv

Mitică Dragomir a oferit prima profeție la prima emisiune PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul șef LPF știe cine va câștiga derby-ul din SuperLiga, Farul - CFR Cluj.
23.01.2023 | 16:05
Prima profetie a lui Mitica Dragomir Cine va castiga derbyul Farul  CFR Cluj Un succes extraordinar Exclusiv
Prima profeție a lui Mitică Dragomir. Cine va câștiga derby-ul Farul - CFR Cluj: „Un succes extraordinar”. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanța – CFR Cluj este meciul care trage cortina peste etapa cu numărul 22 din SuperLiga. În prima ediție a emisiunii PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit care va fi rezultatul final.

Cine va câștiga derby-ul Farul – CFR Cluj. Profeția lui Dumitru Dragomir

Farul și CFR Cluj se înfruntă luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00, în primul mare meci al începutului de an. Confruntarea dintre echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu este un derby în adevăratul sens al cuvântului având în vedere că ocupă primele două poziții din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Farul este liderul campionatului, cu 45 de puncte, unul mai mult decât campioana en-titre. La pândă stau FCSB și Rapid, care împart ultima treaptă a podiumului, fiecare cu câte 41 de puncte. Roș-albaștrii au un avantaj și sunt mai bine clasați datorită golaverajului superior.

„Cred că nu va câștiga Farul. Cred că va câștiga CFR. Aici se întâlnesc doi titani. Cel mai bun antrenor din țară cu cel mai bun manager din țară.

ADVERTISEMENT

Unul călăuzindu-și cariera pe tineret, celălalt pe îmbătrânire. Dan Petrescu a avut mai multe rezultate cu bătrâneii lui”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

„Marinarii” vor să repete isprava din tur

În acest sezon, CFR Cluj n-a pierdut decât două meciuri în SuperLiga, acasă, cu Farul, și în deplasare, cu Rapid. „Puștii lui Hagi” plecau cu toate punctele din Gruia, pe 27 august 2022, după ce s-au impus cu 3-1, iar Louis Munteanu a reușit o „dublă”.

ADVERTISEMENT

„Regele” a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK cum a reușit să îi resusciteze pe Munteanu, Alibec sau Tudor Băluță, fotbaliști reveniți la Constanța la începutul sezonului.

„Dacă va câștiga Hagi, părerea mea e că va fi un succes extraordinar și convingerea mea e că va și zbura la o echipă mare din Europa.

ADVERTISEMENT

Știi cum e la noi în campionat? Câștigă Steaua, câștiga Craiova, dar ia mereu titlul CFR Cluj”, a conchis fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT