Life

Prima reacție a Casei Regale din Anglia, după interviul controversat dat de Meghan Markle: “Problemele legate de rasă, îngrijorătoare”

10.03.2021 | 12:51
Prima reactie a Casei Regale din Anglia dupa interviul controversat dat de Meghan Markle Problemele legate de rasa ingrijoratoare
ADVERTISEMENT

Prima reacție a Casei Regale din Marea Britanie, după ce a fost lansat interviul controversat realizat de Oprah Winfrey. Acuzațiile de rasism abordate de către Meghan Markle nu au fost trecute cu vederea de către oficialii de la Palatul Buckingham.

Foștii duci de Sussex au reușit să împartă nu doar Anglia, ci și întreaga planetă, în două tabere, după ce au dat detalii neștiute despre viața în calitate de regali.

ADVERTISEMENT

Casa Regală din Marea Britanie a dorit să adreseze problemele semnalate de către fosta actriță din serialul “Suits”. Printre acestea au fost și cele legate de faptul că Meghan Markle a dorit să își pună capăt zilelor, dar și că nu a fost lăsată să primească ajutor de specialitate pentru a putea depăși respectiva perioadă ceva mai sumbră pentru ea.

Prima reacție a Casei Regale despre acuzațiile de ură rasială lansate de Meghan Markle în interviul cu Oprah

Din câte se pare, și ducesa Kate Middleton ar putea avea un rol cheie în toate acestea, fiind chiar lansată o anchetă de hărțuire în acest sens. Interviul lansat în seara de duminică a dat naștere unor controverse de zile mari.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, realizatoarea americană Oprah Winfrey a părut că are un șoc în timpul discuției sale cu Meghan și Harry, din pricina celor îndurate de vedeta de 39 de ani.

Însărcinată pentru a doua oară, fosta ducesă de Sussex și-a arătat și burtica de gravidă în timpul interviului oferit, un detaliu care i-a bucurat pe fani, deoarece nu și-a făcut prea des apariția în ultima vreme și din pricina perioadei de pandemie.

ADVERTISEMENT
Prima reacție a Casei Regale din Anglia, după interviul controversat dat de Meghan Markle Problemele legate de rasă, îngrijorătoare
Meghan Markle a impresionat-o pe Oprah Winfrey când i-a mărturisit detalii despre rasismul îndurat (sursă foto: CNN)

Familia regală din Anglia a dorit să își spună punctul de vedere după ce au fost scoase la lumină problemele deosebit de grave. Totodată, în Marea Britanie, publicul i-a dat “out” celebrului prezentator Piers Morgan, printr-un număr impresionant de zeci de mii de plângeri după ce bărbatul de televiziune a criticat-o pe Meghan într-un mod foarte aspru.

“Întreaga familie a fost întristată să afle provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani Harry și Meghan. Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiţi ai familiei”, se arată într-un comunicat de presă lansat de Palatul Buckingham, după interviul controversat, potrivit CNN.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a Casei Regale a venit marți, la aproximativ 36 de ore de la lansarea controversatului interviu care a șocat lumea. Din cate se pare, familia prințului Harry și-a dorit să îi lase pe cei din publicul englez să urmărească în mod complet declarațiile celor doi, înainte de-a exprima un punct de vedere oficial.

ADVERTISEMENT