News

Prima reacție a comisarului Radu Gavriș după cheful din Centrul Vechi! „Nu am făcut nimic”

24.01.2021 | 09:44
Prima reactie a comisarului Radu Gavris dupa cheful din Centrul Vechi Nu am facut nimic
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă prima reacție a comisarului-șef Radu Gavriș după ce a fost surprins la un chef în Centrul Vechi alături de alte 26 de persoane. Acesta se afla la o terasă acoperită din București, încălcând regulile de protecție sanitară din pandemia COVID.

“Nu a fost absolut nicio petrecere, a fost o masă cu cinci persoane. Am băut o bere după-amiază. Hanul lui Manuc are o formă de terasă.

ADVERTISEMENT

Dacă am încălcat legea, nu-i nicio problemă, să fiu sancționat contravențional”, a declarat Radu Gavriș, potrivit mainnews.ro.

Prima reacție a comisarului Radu Gavriș după cheful din Centrul Vechi în plină pandemie

Nu am fost la masă cu mai multe persoane decât prevede legea. Eu consider că am fost într-un spațiu deschis, conform definiției legale.

ADVERTISEMENT

Nu am fost la masă cu oameni politici, oameni de afaceri, interlopi. Nu am făcut nimic”, a mai spus Radu Gavriș

Mai mult de atât, comisarul spune că întreaga operațiune face parte dintr-o acțiune îndreptată în mod categoric împotriva sa.

ADVERTISEMENT

“Eu am ajuns la Harghita tăcând din gură. O să mă mai trimită odată. E adevărat că am fost legitimat, că așa a ordonat cineva.

Eu am fost reclamat și la DNA, m-am trezit și cu dosare penale și nu s-a întâmplat nimic. 

În viața mea, nu am făcut nimic. Eu pot să fiu sancționat, însă există o instanță, o să contest. Până acum am câștigat totul pentru că nu am făcut nimic”, a mai declarat Radu Gavriș.

ADVERTISEMENT

Între timp, comisarul-șef Radu Gavriș, directorul general adjunct al Poliției Capitalei, este cercetat disciplinar.

ADVERTISEMENT
Tags: