Life

Prima reacție a Cristinei Ich după scandalul Pițurcă – DNA: ”Sunt alături de el”

Cristina Ich ne-a oferit prima reacție după ce fostul ei partener de viață și tatăl copilului ei, Alex Pițurcă, e în mijlocul unui scandal de corupție.
30.01.2023 | 16:48
Prima reactie a Cristinei Ich dupa scandalul Piturca  DNA Sunt alaturi de el
Cristina Ich a comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, problemele cu DNA pe care le are Victor Pițurcă și afacerile derulate de Alex Pițurcă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a fost reținut de DNA pentru afacerile pe care firma fiului său, Alex, le-a făcut cu armata într-o achiziție suspectă de măști din perioada pandemiei. Cristina Ich a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre cum se poziționează cu privire la Alex Pițurcă, fostul ei partener de viață și tatăl copilului ei.

Cristina Ich, prima reacție în scandalul măștilor care a dus la reținerea lui Victor Pițurcă

Contactată de FANATIK, Cristina Ich a fost surprinsă de veștile pe care le-a aflat cu privire la cel care, ani la rândul, i-a fost ”socru”, Victor Pițurcă. De asemenea, ne-a precizat vedeta, ea nu era la curent cu afacerile pe care le făcea fostul ei partener de viață, Alex Pițurcă.

ADVERTISEMENT

”Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă, n. red.). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez”, ne-a spus Crsitina Ich.

Cu toate acestea, întrebată dacă problemele în justiție pe care le au, acum, Alex și victor Pițurcă, schimbă ceva din relația pe care o are cu ei, cunoscutul influencer a fost de-a dreptul categorică.

ADVERTISEMENT

”Nu, Doamne-ferește. Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți”, ne-a spus Cristina Ich. Mai mult decât atât, a ținut să precizeze că, deși nu mai sunt împreună, ea și Alex nu sunt deloc certați și că au o relație cât se poate de bună, și de dragul copilului.

”Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a mai spus Cristina Ich, mama unui băiețel alături de Alex Pițurcă, Noah, care are aproape trei ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, reținut în afacerile fiului

Victor Pițurcă a fost reținut astăzi, 30 ianuarie 2023, de DNA într-un dosar care vizează activitatea sa antreprenorială din perioada pandemiei.

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a fost audiat duminică, 29 ianuarie, noaptea, de procurorii anticorupție. Este vorba despre un dosar ce are legătură cu achiziția de măști de protecție pentru Ministerul Apărării.

ADVERTISEMENT

Achiziția de măști neconforme a fost realizată, potrivit rechizitoriului făcut de procurorii DNA, prin intermediul unei firme deținute de fiul lui Victor, Alexandru Pițurcă.

În dosarul în care Pițurcă trebuie să dea acum cu subsemnatul, mai figurează și alte nume. Printre cei implicați în această speță se numără Gabriel Țuțu, unul din directorii Romarm.

Cât despre firma lui Pițurcă Jr., cea prin intermediul căreia s-a făcut achiziția de măști, PAV Green Energy. Profitul companiei a bubuit în anul 2021! În urmă cu doi ani, compania lui Pițurcă Junior a realizat un profit net de 1,2 milioane de euro. Aceasta avea atunci o cifră de afaceri de 3,6 milioane de euro.

Contractul dintre firma fiului lui Victor Pițurcă și MApN a fost încheiat în anul 2020. În anul semnării contractului, profitul firmei nu depășea mai mult de 350.000 de euro. Firma fostului iubit al Cristinei Ich a fost deschisă în anul 2011 și, așa cum se poate observa, în perioada pandemiei a avut cel mai mult de câștigat din punct de vedere financiar cu acest business.

ADVERTISEMENT