ADVERTISEMENT
Sport

Prima reacție a Cristinei Neagu după debutul de coșmar de la Mondial: „Nu găsesc nimic pozitiv. Dacă jucăm așa avem șanse mici”

Autor: Francisc Oprea | 30.11.2019 | 14:22
Prima reacție a Cristinei Neagu după debutul de coșmar de la Mondial: „Nu găsesc nimic pozitiv. Dacă jucăm așa avem șanse mici”
Cristina Neagu a fost aleasă de patru ori cea mai bună handbalistă din lume. Sursă Foto: Sportpictures

Naționala de handbal feminin a debutat cu o înfrângere la Campionatul Mondial din Japonia. După 16-31 cu Spania, Cristina Neagu declară că nivelul jocului prestat de „tricolore” a fost slab, dar șansele de calificare rămân mari.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a Cristinei Neagu după înfrângerea cu Spania

După meciul cu Spania, pierdut de România 16-31, Cristina Neagu recunoaște că nu poate găsi niciun element pozitiv, dar jocul mai slab prestat trebuie uitat repede, duminică fiind programat următorul meci din grupă, cu Senegal.

Dacă ar fi să mă gândesc ce-ar trebui să iau pozitiv ca să merg mai departe, în momentul ăsta nu găsesc, sincer. Cred c-ar trebui să uităm de meciul ăsta și să ne gândim că mâine începe pentru noi Campionatul Mondial. Pentru că dacă jucăm așa avem șanse mici să câștigăm meciuri.

ADVERTISEMENT

E destul de greu să-ți revii psihic după o astfel de înfrângere, lucrurile se petrec foarte rapid, mâine jucăm deja și cred că nu e ușor să pui deoparte ce s-a întâmplat azi și s-o iei de la capăt mâine, dar cumva avem nevoie să facem asta, pentru că altfel ne va fi foarte greu”, a declarat Cristina Neagu pentru Lead.ro.

„Șansele rămân mari”

Deși naționala iberică s-a impus fără drept de apel, Cristina Neagu consideră că România poate reveni în calculele calificării după următoarele meciuri. Mai mult, sportiva aleasă de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii recunoaște că nivelul său fizic nu este optim, dar progresează după fiecare antrenament.

ADVERTISEMENT

Nu putem să ne împiedicăm pur și simplu de primul nostru meci la Campionatul Mondial, chiar dacă a fost foarte slab, trebuie să-l lăsăm și să mergem mai departe. Pentru că e primul meci din competiție și mai avem multe de jucat și șansele noastre rămân în continuare mari să mergem în grupa principală.

E clar că nu sunt 100% din niciun punct de vedere, însă cu fiecare antrenament și cu fiecare meci se vede progresul meu pe teren. Când mă gândesc la cum arătam acum o săptămână sau două, acum e mult mai bine, așa că sunt pozitivă în ceea ce mă privește și sunt foarte fericită că pot să fiu aici”, susține sportiva.

ADVERTISEMENT

Naționala de handbal feminin a României dispută al doilea meci de la Campionatul Mondial din Japonia duminică de la ora 11, împotriva selecționatei din Senegal. La debut, echipa africană a pierdut, scor 25-29, cu Muntenegru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1