Sport

Prima reacție a Cristinei Neagu, după ratarea calificării la Olimpiadă: „Alții merg, noi privim la televizor”

23.03.2021 | 15:19
Prima reactie a Cristinei Neagu dupa ratarea calificarii la Olimpiada Altii merg noi privim la televizor
ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare de handbal a României, Cristina Neagu, și-a exprimat dezamăgirea după ce tricolorele au ratat calificarea la Jocurile Olimpice din vara acestui an.

Handbalistele noastre nu au putut să se claseze decât pe locul 3 al grupei turneului preolimpic, sub Norvegia și Muntenegru. Cele două echipe vor merge la braț către Tokyo.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă, cu Muntenegru, România avea nevoie de o victorie la cinci goluri diferență, dar nu a reușit să obțină decât un succes cu 28 la 25, insuficient pentru  depășirea adversarelor.

Prima reacție a Cristinei Neagu, după ratarea calificării la Olimpiadă: „E nedrept? Probabil”

FANATIK a urmărit îndeaproape turneul preolimpic, iar Cristina Neagu a fost remarcata echipei naționale a României. 23 de goluri a marcat jucătoarea de la CSM București la turneul preolimpic și a fost implicată în 75% dintre reușitele tricolorelor.

ADVERTISEMENT

Insuficient, totuși, pentru obținerea calificării. Neagu a avut ocazia să contribuie și mai mult la evoluțiile naționalei, dar a ratat trei lovituri de la șapte metri în meciul cu Muntenegru.

Sportiva de la CSM București s-a declarat dezamăgită de ratarea calificării, dar susține că mesajele de susținere ale suporterilor au ajutat-o să treacă mai ușor peste o adevărată cumpănă a carierei sale.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alții vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor.

E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât și în viață.
Vreau în schimb să vă mulțumesc pentru susținere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă și multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Și am vrut să știți asta”, a scris Neagu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic…

Publicată de Cristina Neagu pe Marţi, 23 martie 2021

Între timp, handbalista de la CSM București și colegele sale de la națională au aflat că vor da piept cu Macedonia de Nord în barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

 

ADVERTISEMENT