Sport

Prima reacție a familiei după moartea lui Pele: „Tot ceea ce suntem este datorită ție”. Ultima fotografie cu brazilianul în viață

Familia lui Pele și întreaga lume a fotbalului e în doliu. Brazilianul a pierdut lupta cu cancerul și a murit la vârsta de 82 de ani. Fiica, Kely, a reacționat imediat.
29.12.2022 | 21:41
Prima reactie a familiei dupa moartea lui Pele Tot ceea ce suntem este datorita tie Ultima fotografie cu brazilianul in viata
Prima reacție a familiei după moartea lui Pele: „Tot ceea ce suntem este datorită ție”. Ultima fotografie cu brazilianul în viață. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie mondială! Legendarul fotbalist brazilian a murit la vârsta de 82 de ani. Triplul campion mondial era internat într-un spital din Sao Paolo încă dinaintea sărbătorilor și a lăsat în urma sa în special o familie îndurerată.

Reacția fiicei lui Pele după moartea megastarului brazilian

La scurt timp după tragicul anunț al dispariției lui Edson Arantes do Nascimento, fiica lui Pele, Kely Nascimento (55 de ani), a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost însoțit de o fotografie în care toți membrii familiei triplului campion mondial își împreunează palmele alături de cele ale lui Pele, în semn de adio.

„Tot ceea ce suntem este datorită ție. Te iubim la infinit. Odihnește-te în pace”, a scris Kely Nascimento, pe contul oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT
Reactie Kely Nascimento
Reacția lui Kely Nascimento, după moartea lui Pele. FOTO: Instagram Kely Nascimento

Ultima poză cu Pele în viață

Datorită lui Kely Nascimento, cei care l-au cunoscut pe marele Pele au avut ocazia să vadă și ultima poză cu megastarul brazilian în viață. Fiica fostului atacant a postat o fotografie cu tatăl său din spitalul Israelita Albert Einstein, acolo unde era internat din 29 noiembrie.

Kely Nascimento și Pele
Kely Nascimento și Pele, ultima poză cu fostul mare fotbalist în viață. FOTO: Instagram Kely Nascimento

În spitalul Israelita Albert Einstein din Sao Paolo, Pele primea îngrijiri medicale pentru o tumoare la colon de care suferea începând cu septembrie 2021, dar nu a mai răspuns tratamentului și s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani.

ADVERTISEMENT

Înaintea Crăciunului, cu câteva zile înainte de moartea lui Pele, Kely Nascimento a postat pe rețelele de socializare că toți membrii familiei legendarului fotbalist brazilian vor petrecere sărbătorile în spital alături de el, mesajul fiind însoțit de trei emoji-uri cu inima frântă.

Fiica marelui Pele a prevestit dispariția uriașului său tată. Cu o zi înainte de tragica veste, Kely a mai distribuit o postare emoționantă în care a transmis ceea ce simte toată familia lui pele, „tristețe și disperare”.

ADVERTISEMENT

„Aceste momente sunt greu de explicat. Uneori multă tristeţe şi disperare, în alte momente râdem şi vorbim despre amintiri amuzante. Şi ce altceva învăţăm din asta este că trebuie să ne căutăm şi să fim apropiaţi. Doar aşa merită totul. Cu toţii împreună”, a scris fiica lui Pele pe 28 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT
Tags: