Fotbal intern

Prima reacţie a FRF, care anunţă ce se întâmplă cu Dinamo – FCSB, după ce Gueye a fost prins dopat: “Ăsta e rezultatul din Cupa României!” Exclusiv

09.03.2021 | 19:59
Prima reactie a FRF care anunta ce se intampla cu Dinamo  FCSB dupa ce Gueye a fost prins dopat Asta e rezultatul din Cupa Romaniei Exclusiv
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină în urma unui control efectuat de ANAD (Agenția Națională Anti Doping) după partida Dinamo – FCSB, din optimile de finală din Cupa României. “Roș-albii” au câștigat acea partidă, scor 1-0.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Magaye Gueye a fost depistat pozitiv. Riscă o suspendare din partea ANAD, dar marea întrebare pentru fanii lui Dinamo este ce se întâmplă cu echipa lor favorită. Care era deja calificată în semifinalele Cupei României, după ce a trecut și de Dunărea Călărași.

ADVERTISEMENT

Cupa României este singura speranță a “câinilor” de a reveni în Europa pentru sezonul viitor. Iar Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF, asigură că nu există niciun risc pentru formația din Ștefan cel Mare.

Gueye a fost cel mai slab de pe teren în partida cu FCSB, din Cupa României. A fost schimbat la pauză cu Morsay

“Nu se pune problema ca Dinamo să piardă la masa verde partida cu FCSB. Nu există nimic în regulament în acest sens. Era altceva dacă erau mai mulți jucători ai lui Dinamo în această situație.

ADVERTISEMENT

Dar așa, clubul nu riscă nimic. Dinamo a câștigat acel meci, ăsta este rezultatul din Cupa României și va rămâne valabil. Iar Dinamo își continuă parcursul în semifinale”, a declarat Emilian Hulubei pentru FANATIK.

Magaye Gueye a fost titular în partida pe care Dinamo a câștigat-o cu FCSB, în Cupa României, scor 1-0, prin golul marcat de Nemec. Dar fotbalistul născut în Franța a avut o evoluție modestă și a fost înlocuit la pauză de Morsay.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye era cumpărat de Everton în 2013, de la Strasbourg, pentru 1,4 milioane de euro

Gueye, 30 de ani, a ajuns la Dinamo în octombrie 2020, de la Qarabag, din postura de jucător liber de contract. Pe parcursul carierei a fost sub contract cu Everton, printre altele, după ce englezii au plătit 1,4 milioane de euro pentru a-l lua de la Strasbourg, în 2013.

Deși este de mai puțin de șase luni la Dinamo, Gueye este la al doilea scandal pe care îl provoacă. La finalul anului trecut s-a filmat în jacuzzi, alături de două femei, în timp ce înjura chiar pe Dinamo, pentru că nu era plătit.

ADVERTISEMENT

Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României și este printre favorite la câștigarea trofeului. Universitatea Craiova, Astra și Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt celelalte echipe calificate în penultima fază a competiţiei.

“Dacă mai mult de un jucător din aceeaşi echipă este sancţionat pentru dopaj, echipa va putea fi de asemenea sancţionată. Echipei i se pot scădea 6 puncte sau poate fi exclusă din competițiile în curs sau viitoare” – Regulament disciplinar FRF

ADVERTISEMENT