News

Prima reacție a Ioanei Marcu, iubita înșelată de Ciprian Marica. Ce a postat azi noapte

30.04.2020 | 07:34
Prima reactie a Ioanei Marcu iubita inselata de Ciprian Marica Ce a postat azi noapte
Ciprian și Ioana Marica sunt foarte fericiți împreună
ADVERTISEMENT

Iubita și mama celor doi copii ai lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, a ținut să-și spună punctul de vedere după dezvăluirile care au apărut în spațiul public odată cu videoclipul în care apare că a fost înșelată cu buna sa prietenă Ana Muntean. Aceasta a postat în miez de noapte o imagine cât o mie de cuvinte.

Cum a reacționat Ioana Marcu când a aflat din presă că a fost înșelată

Ioana Marcu și Ciprian Marica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au doi copii împreună, dar cu toate acestea se pare că relația lor a fost perturbată de escapadele fostului fotbalist. Blondina este foc și pară pe iubitul ei de când a apărut în mediul online un videoclip în care fotbalistul îi pune coarne.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină originară din Constanța nu a trecut cu vederea escapada fostului atacant al echipei naționale chiar dacă aceasta s-a petrecut în urmă cu aproape un an într-o cameră de hotel din Cluj, mai ales că a fost înșelată cu buna sa prietenă Ana Muntean.

Ioana Marcu a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de tatăl copiilor săi stând la o masă, la restaurant, cu privirea în jos, semn că este rușinată și dezamăgită de situația în care a fost pusă. Momentan blondina nu a dat nicio declarație pe marginea acestui subiect și nu se știe dacă și-a iertat iubitul care a jucat la două porți în același timp.

ADVERTISEMENT
Ioana Marcu și Ciprian Marica, la o masă, în restaurant
Imaginea postată de Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, după ce a aflat că a fost înșelată. Sursa foto: Instagram.com

Motivul pentru care Ioana Marcu și Ciprian Marica nu s-au căsătorit

Ciprian Marica a avut multe relații de iubire cu femei frumoase din showbiz-ul autohton și părea că și-a găsit fericirea în brațele Ioanei Marcu pe care a cunoscut-o într-o clinică privată unde mergea la stomatolog.

Ilinca Vandici, Laura Teodoru, Gina Pistol sau Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care au căzut în mrejele fotbalistului de-a lungul anilor, dar după ce a cunoscut-o pe Ioana Marcu părea că s-a cumințit. Se pare că lucrurile nu au stat deloc pe roze pentru că Ciprian Marica a continuat să joace la mai multe capete.

ADVERTISEMENT

Actualul președinte la Farul Constanța nu s-a cumințit nici după ce blondina i-a dăruit doi copii. Acum putem să ne dăm seamă care este motivul pentru care Marica nu a dorit să se căsătorească cu mama copiilor săi. Cel mai probabil acesta și-a dorit libertate și nu a vrut să se lege la cap, vorba aceea.

Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act. Eu nu cred în reguli.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema”, spunea fostul fotbalist în urmă cu ceva vreme despre motivul pentru care nu a ajuns cu Ioana Marcu în fața altarului.

 

ADVERTISEMENT