Fotbal intern

Prima reacție a jucătorului care l-a bătut pe stelistul Mihai Cosmin chiar pe teren! „A fost legitimă apărare”

04.05.2019 | 10:25
Prima reactie a jucatorului care la batut pe stelistul Mihai Cosmin chiar pe teren A fost legitima aparare

Prima reacție a jucătorului care l-a bătut pe stelistul Mihai Cosmin chiar pe teren în timpul jocului Victoria – CSA nu s-a lăsat așteptată prea mult. Răzvan Deaconu, mijlocașul gazdelor, a acceptat să discute despre cele petrecute pe teren. Astfel, acesta a mers la Poliție pentru a da o declarație pe proprie răspundere și a ținut să precizeze că regretă totul.

Prima reacție a jucătorului care l-a bătut pe stelistul Mihai Cosmin chiar pe teren!

Răzvan Deaconu a decis să își facă dreptatea cu pumnul, după un fault dictat la mijlocul terenului. Victimă acestei agresiuni a picat Mihai Cosmin, jucător de la echipa antrenată de Marius Lăcătuş. Acesta a stat minute bune întins pe gazon şi a primit îngrijiri din partea echipei medicale. A fost scos la marginea terenului, dar nu a mai putut continua partida.
După acest gest, Răzvan Deaconu ar putea fi adus în fața legii, unde riscă o pedeapsă destul de mare. Astfel, potrivit articolelor 193 și 194 din Codul Penal, Deaconu poate să primească de la 6 la 5 ani sau amendă pentru „loviri și alte violențe”. În schimb, dacă Mihai Cosmin va avea nevoie de mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale, atunci fotbalistul Victoriei ar putea să fie anchetat pentru vătămare corporală și să primească o pedeapsă de la 2 la 7 ani!
* 5-0 era scorul în momentul în care s-a declanșat bătaia