Fotbal intern

Prima reacție a lui Adrian Mutu după reducerea salariului la naționala U21: „Banul este mai puțin important”

31.03.2020 | 20:05
Prima reactie a lui Adrian Mutu dupa reducerea salariului la nationala U21 Banul este mai putin important
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a declarat că nu a fost deranjat de ultima decizie luată de FRF, de a reduce salariile tuturor angajaților cu 20%, partea financiară fiind pe plan secund în această perioadă de criză, provocată de pandemia de coronavirus.

Adrian Mutu nu a debutat pe banca naționalei de tineret

Adrian Mutu a fost numit la începutul acestui an selecționerul naționalei de tineret, în locul lui Mirel Rădoi, „promovat” pe banca primei reprezentative, și urma să debuteze pe 31 martie, la Craiova, împotriva Danemarcei, însă meciul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a antrenat încă niciun meci România U21, salariul lui Adrian Mutu, precum al tuturor angajați ai FRF, a fost redus cu 20%, pentru reducerea costurilor în perioada de stare de urgență.

Selecționerul „tricolorilor” mici dezvăluie că a fost informat de Răzvan Burleanu luni și recunoaște că partea financiară trece în plan secund în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Știam de luni că vor fi reduse salariile, am fost anunțat de Răzvan Burleanu. Nu este nicio problemă, banul este mai puțin important în această perioadă, trebuie să strângem rândurile și să trecem peste această perioadă.

Mă rog la Dumnezeu să nu ajungem într-o situație precum cea din Italia, empatizez cu ce se întâmplă în toată lumea, este problema noastră, a tuturor, chiar mă miram când auzeam că acest virus afectează doar bătrânii, păi ei nu sunt ai noștri? Trebuie să ne protejăm părinții, bunicii”, a declarat Adrian Mutu la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Meciul de retragere, în pericol

Adrian Mutu recunoaște că meciul său de retragere, programat la Cluj pe 13 iunie,în care urmau să joace nume importante pentru fotbalul mondial, precum Alessandro del Piero, Francesco Totti sau Andrea Pirlo, are șanse minime să se dispute în vară.

Cred că și evenimentul de la Cluj se va amâna, meciul de retragere, va trebui să găsim o nouă dată, probabil că în toamnă.

ADVERTISEMENT

Sper să se țină pentru că vreau să mulțumesc publicului care m-a susținut atâția ani la echipa națională. Chiar îmi pregătisem un discurs, pentru că nu vreau să mă emoționez în fața publicului”, recunoaște Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT