Life

Prima reacție a lui Adrian Petrache după înfrângerea de la X Factor

19.12.2020 | 12:00
Prima reactie a lui Adrian Petrache dupa infrangerea de la X Factor
ADVERTISEMENT

Adrian Petrache, finalist la X Factor, a reacționat după înfrânderea suferită în celebra emisiune.  Acesta a distribuit pe Instagram un mesaj prin care le mulțumește celor ce l-au susținut.

El a mai adăugat că experiența trăită în timpul acestei emisiuni este una care îi aduce mare bucurie și este de părere că acest sezon a fost cel mai bun dintre toate. Concurentul a fost susținut de nume grele ale sportului românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci sau Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Finala concusului X Factor a adus suprize, dar și momente emoționante, precum duetul Loredanei Groza cu Adrian Petrache.

Reacția lui Adrian Petrache după înfrângerea de la X Factor

„Vă mulțumesc pentru tot! A fost și va rămâne cea mai frumoasa perioadă din viața mea! Am trăit niște momente la care nici măcar nu îmi permiteam să visez. X Factor 2020 a fost cred că cel mai mișto sezon…

ADVERTISEMENT

Și nu, nu sunt subiectiv, analizez celelalte sezoane și pot spune că au fost cei mai puternici concurenți anul acesta! Mulțumesc tuturor pentru mesaje, pentru susținere și sper că această comunitate, oamenii care sunt alături de mine să rămână și să fie din ce în ce mai mulți.

Chiar dacă x factor s-a terminat, dragostea voastră pentru mine vreau să înflorească! Vă iubesc! Mulțumesc pentru tot!! Eu rămân, mereu, băiatul cu chitara!”, este mesajul distribuit de finalist pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Marea câștigătoare a a trofeului și a unui premiu de 100.000 de euro este Andrada Precup. Ea a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr și a impresionat audiența cu o voce sublimă, dar și cu problemele de vedere.

Cu toate acestea, momentele emoționante din finală au aparținut atât câștigătoarei, cât și lui Adrian Petrache. Concurentul a cântat alături de Loredana Groza o melodie care a reușit să impresioneze atât audiența, cât și jurații. Piesa era la prima audiție și compusă chiar de celebra blondă care l-a acompaniat.

ADVERTISEMENT

„Cel mai bun moment din această seară la X Factor”, a spus Florin Ristei după duetul celor doi. Și Delia Matache a fost impresionată: „Eu simt că ne-am înfierbântat maxim cumva. A fost un moment cum n-am mai văzut până acum la X Factor. A fost atâta încărcătură. A fost pasiune”, a spus ea.

ADVERTISEMENT