Fotbal intern

Prima reacţie a lui Bratu despre transferul lui Dan Nistor la FCSB. “Manevră de destabilizare!” Ce spune Dănciulescu

20.08.2018 | 21:26
Prima reactie a lui Bratu despre transferul lui Dan Nistor la FCSB Manevra de destabilizare Ce spune Danciulescu

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere pe Dan Nistor la FCSB, iar patronul vicecampioanei României a dezvăluit că a început negocierile cu Ionuţ Negoiţă pentru a-l putea cumpăra pe mijlocaşul central din “Ştefan cel Mare”. Patronul “roş-albaştrilor” i-a pregătit căpitanului de la FC Dinamo Bucureşti un salariu lunar de 15.000 şi îi va da o primă de inslatare în valoare de 100.000 de euro.

FANATIK.RO a luat legătura cu Florin Bratu, iar antrenorul echipei FC Dinamo Bucureşti a oferit o primă reacţie în ceea ce priveşte un posibil transfer al lui Dan Nistor la FCSB. Acesta susţine că Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, încearcă să destabilizeze echipa din “Ştefan cel Mare” şi nu crede că această mutare o să fie posibilă.

Prima reacţie a lui Florin Bratu despre transferul lui Dan Nistor la FCSB

“Eu sunt antrenor şi nu-mi place să vorbesc despre chestii de genul ăsta. Sincer, nu cred că se face acest transfer al lui Nistor la FCSB şi nu vreau să intru în detalii. Pur şi simplu nu se poate face! E probabil doar o manevră de destabilizare”, a spus Florin Bratu pentru FANATIK.RO.

Ce spune Ionel Dănciulescu despre “Dan Nistor la FCSB”

FANATIK.RO a discutat şi cu directorul general Ionel Dăncilescu despre varianta “Dan Nistor la FCSB”. “Eu nu ştiu nimic despre aşa ceva. Sunt puţin plecat din ţară, dar am discutat la club, am vorbit şi cu Dănuţ Lupu, şi cu Bratone, dar nimeni nu ştie ceva. Probabil că doar domnul Negoiţă are mai multe amănunte. Nu cred că se poate face acest transfer, dar e bine ca niciodată să nu spui niciodată“, a precizat “Danciu-gol”.

Dan Nistor a explicat de ce n-a ajuns la FCSB

Dan Nistor a vorbit în urmă cu o săptămână despre motivul pentru care a refuzat FCSB-ul în momentul în care a plecat de la CFR Cluj. “Toamna trecută, nu mai aveam treabă cu Dinamo, în sensul că eram jucătorul Clujului. Oferta era mai mult decât tentantă. Dar am zis «Nu!». Am mulţumit, m-am simţit onorat de faptul că am fost dorit, însă n-am vrut să merg. A venit propunerea de la Dinamo, chiar dacă pe bani mai puţini, și am decis să mă întorc acasă. M-am simţit bine la Dinamo, sunt iubit și n-o să trădez niciodată”, a spus Dan Nistor.

Nicolae Dică îl place pe Dan Nistor

Dan Nistor este unul dintre jucătorii apreciaţi şi de Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB. Acesta a dezvăluit înaintea derby-ului disputat de vicecampioana României cu FC Dinamo Bucureşti, scor 3-3, că Nistor este singurul jucător din “Ştefan cel Mare” de care se teme.

Dan Nistor a revenit la FC Dinamo Bucureşti în luna ianuarie a anului 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a evoluat în 58 de meciuri pentru gruparea din “Ştefan cel Mare”, a dat 8 goluri şi a oferit 18 pase decisive. Mijlocaşul central a debutat la echipa naţională pe 14 noiembrie 2012 şi a bifat două prezenţe. Primul său meci sub tricolor a avut loc pe “Arena Naţională”, atunci când România s-a duelat cu naţionala Belgiei, scor 2-1.

Dan Nistor are 30 de ani şi a evoluat în cariera sa la echipe precum Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian şi CFR Cluj.

Ei când l-au dat pe Nistor, îi dădeam 15.000, până când s-a prins Dan Petrescu şi l-a băgat să joace. Că el era nemulţumit că nu juca. Eu l-am vrut mult, cum să-l compari cu Nascimento?! Asta e prima greşeală a lui Dinamo. A doua a fost aducerea lui Bokila”, spunea Gigi Becali sezonul 2017 – 2018.

1,1 milioane de euro este cota lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com