Fotbal intern

Prima reacţie a lui Burleanu: “N-a fost chiar un fleac. I-am ciuruit!”

Prima reacţie a lui Burleanu:
Răzvan Burleanu în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin de la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Bucureşti.

Prima reacţie a lui Burleanu, după ce a fost reales preşedinte al FRF (Federaţia Română de Fotbal) – vezi detalii aici. După ce a aflat că a luat 168 de voturi, Burleanu a ţinut să-i atace subtil pe contracandidaţii săi.

“Numărul meu de telefon rămâne acelaşi care a fost timp de patru ani. Le mulţumesc contracandidaţilor pentru participare. Îi mulţumesc întregii mele echipe pentru modul în care am reuşit să lucrăm pentru dumneavoastră, în interesul dumneavoastră. Aţi fost foarte fermi, drepţi, integrii. Sunt mândru că fac parte din această familie. Deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit.

Burleanu, prima reacţie după ce a fost reales preşedinte. “Nu beţi prea mult în seara asta!”

Trebuie să ne apucăm de treabă. Nu beţi prea mult în această seară pentru că avem şedinţă mâine, la ora 13.00. Vreau să transmit un mesaj de unitate pentru cei care i-au votat pe ceilalţi candidaţi. O să ţin cont şi o să fac tot posibilul pentru a avea această unitate, o unitate a oamenilor de bine. Cu siguranţă am făcut greşeli în primii 4 ani, dar nu o să le mai repetăm în următorii patru”, a spus Răzvan Burleanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri