Sport

Prima reacţie a lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2: “Este greu de explicat”

Sheriff Tiraspol a detonat bomba serii în grupele Ligii Campionilor şi a învins-o pe Real Madrid, scor 2-1. La finalul meciului de pe "Bernabeu", Carlo Ancelotti a oferit o primă reacţie.
29.09.2021 | 01:07
Prima reactie a lui Carlo Ancelotti dupa Real Madrid  Sheriff Tiraspol 12 Este greu de explicat
ADVERTISEMENT

Real Madrid a suferit o umilinţă greu de digerat pe teren propriu, după 1-2 cu Sheriff Tiraspol. Carlo Ancelotti a încercat să explice cauzele unui eşec istoric pentru formaţia madrilenă şi a susţinut că jucătorii au avut ghinion.

Ce a spus Carlo Ancelotti după Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2

“Nu meritam să pierdem, sunt trist. La o centrare din bandă nu am fost atenţi, la fel nu am fost concentraţi la un contraatac al lor.

ADVERTISEMENT

Uneori apare ghinionul în meciuri. Am combinat bine pe spaţiile mici, dar lor le-a ieşit totul bine şi nouă totul rău.

Am jucat cu intensitate, dar diferenţa s-a făcut la micile detalii. Este greu de explicat. Poate fi o lecţie pentru viitor, dar este o înfrângere pe care nu o meritam.

ADVERTISEMENT

Ei s-au apărat bine şi au ştiut să facă diferenţa. Îi lipseşte golul (n.r. când a fost întrebat de Eden Hazard). A jucat bine cu Benzema, s-a mişcat în zona lui, dar îi lipseşte golul.

Am ales să jucăm în 4-4-2 pentru că Hazard dă randament mai bun în acest sistem”, a spus Carlo Ancelotti la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ce a scris UEFA după victoria lui Sheriff Tiraspol cu Real Madrid

Site-ul UEFA a avut cuvinte de laudă pentru Sheriff Tiraspol, liderul neaşteptat într-o grupă în care se regăsesc Real Madrid, Inter şi Şahtior Doneţk. În prima etapă din faza grupelor, moldovenii au produs un prim şoc, la Tiraspol, când i-au învins pe ucraineni, scor 2-0.

“Fantastic. Sheriff continuă să uimească fotbalul european. Campioana Moldovei a arătat răbdare şi mult caracter la Madrid, astfel că au învins gazda.

ADVERTISEMENT

Ce poveste! Echipa din Tiraspol continuă să fie lider în Grupa D”, au scris cei de la UEFA despre Sheriff Tiraspol.

La finalul meciului de la Madrid, Georgios Athanasiadis, portarul lui Sheriff Tiraspol, a primit premiul de cel mai bun fotbalist al partidei. Grecul a închis poarta campioanei Moldovei şi a avut zece parade pe “Bernabeu”.

De cealaltă parte, Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, a primit cea mai mică notă, conform aplicaţiei FotMob, fiind notat cu 5,6. Luka Jovic, intrat în minutul 66, a primit a doua cea mai mică notă, 5,7, sârbul având o prestaţie ştearsă.

ADVERTISEMENT