Sport

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după ce a ieșit din spital: “Pălitura moldovenească încă funcţionează!”

08.06.2019 | 12:40
Prima reactie a lui Catalin Morosanu dupa ce a iesit din spital Palitura moldoveneasca inca functioneaza

Cătălin Moroșanu l-a învins pe Daniel Sam după trei runde extrem de disputate în gala Dinamite Fight Show de la Cluj. Românul a fost trimis la podea încă din prima rundă după ce a primit o lovitură puternică în plex care l-a lăsat fără aer. Însă, Moroșanu și-a revenit și l-a trimis de trei ori la podea pe gigantul Sam, în rundele a doua și a treia. 

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după ce a ieșit din spital: “Îmi vine să plâng”

Dar, imediat după meci Cătălin Moroșanu a fost dus la spital. “Moartea din Carpați” a avut dureri puternice după loviturile încasate și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După un set complet de analize, Moroșanu a fost lăsat să plece acasă la ora 04:00 după meci, în condițiile în care nu a avut nicio coastă ruptă.

Moroșanu nu și-a pierdut simțul umorului și a postat pe o rețea de socializare după ieșirea din spital că lovitura “marca Moroșanu” încă este eficientă: “Pălitura moldovenească încă funcţionează!”, a scris “Moro” pe pagina sa de Facebook.

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după ce a ieșit din spital Pălitura moldovenească încă funcţionează!
Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după ce a ieșit din spital Pălitura moldovenească încă funcţionează!

Cătălin Moroșanu a declarat la finalul luptei cu Daniel Sam că a fost ultima sa luptă în România și este foarte posibil ca un eventual meci cu Daniel Ghiță să nu aibă loc niciodată: “Îmi vine să plâng. Este ultimul meu meci în Romania, mă bucur că am luptat aici în Ardeal alături de voi”.

Replica lui Ghiță: “Ce show ieftin”

Rivalul său, Daniel Ghiță, nu a rămas dator și l-a făcut praf pe Moroșanu după meci: “Am primit mii de mesaje, de la fanii nemulțumiți de ceea ce au văzut seara trecută la show-ul Petardă! Cei care acum șase luni mă jigneau și denigrau, își cereau scuze acum și îmi dau dreptate! ? Nu pot să răspund la toate mesajele în particular, de aceea, vă dau acest mesaj.

Sportul trebuie să rămână sport, show-ul pe bani, să rămână show! Sala mică, dar goală, românii încep să aprecieze kick boxul și fac diferența între show și lupte cu adversari egali! Am spus că planul de a distruge toate promoțiile pentru show nu o sa funcționeze, cât timp trăiesc. Lui Moro i-au trebuit 8 luni de zile să se pregătească pentru a lupta cu bătrânul Ghiță, iar aici pentru două luni, după ce nu s-a antrenat și nu s-a alimentat cum trebuie la Ferma. Ce show ieftin… Show must go on!” 

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după ce a ieșit din spital Pălitura moldovenească încă funcţionează!
Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după ce a ieșit din spital Pălitura moldovenească încă funcţionează!

Cătălin Moroșanu a ajuns la 48 de victorii (28 înainte de limită) și 11 înfrângeri în carieră. Luptătorul român a declarat în repetate rânduri că anul 2019 este ultimul de fight din carieră. Cel mai probabil, cea mai așteptată luptă din istoria K1-ului românesc: Moroșanu – Ghiță, nu va avea loc.

  • 48 de victorii a obținut Moroșanu în carieră
  • 34 de ani are Cătălin Moroșanu