Sport

Prima reacție a lui Conor McGregor după înfrângerea cu Khabib Nurmagomedov. Solicită revanșa!

07.10.2018 | 12:49
Prima reactie a lui Conor McGregor dupa infrangerea cu Khabib Nurmagomedov Solicita revansa
Prima reacție a lui Conor McGregor după înfrângerea cu Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor a fost învins prin strangulare la gala UFC 229 de Khabib Nurmagomedov, suferind astfel cea de-a patra înfrângere din carieră.

Dacă luptătorul din Rusia a fost prezent pentru scurtă vreme la conferința de presă post-meci, McGregor nu a participat. În schimb, a reacționat pe Twitter printr-un mesaj scurt: „Înfrângere bună. Aștept cu nerăbdare revanșa”

Prima reacție a lui Conor McGregor


Gala UFC 229 a fost cea mai urmărită din istoria companiei fondate în urmă cu 24 de ani. McGregor a știut să promoveze evenimentul mai bine ca niciodată, căpătând experiență de la duelul pe care l-a avut în ringul de box cu Floyd Mayweather.

În ultimii doi ani, McGregor și Khabib s-au războit în declarații, iar uneori au depășit această limită. După ce luptătorul născut în Daghestan i-a pălmuit unul dintre oamenii de încredere, Conor a zburat din Irlanda până în Brooklyn următoarea zi și a atacat autocarul în care se aflau Khabib și oamenii săi, spărgând mai multe geamuri cu un scaun.

Înaintea acestui meci, irlandezul s-a dat în spectacol și a râs de religia lui Khabib, aducând totodată acuze grave la adresa tatălui său, care nu a putut veni la eveniment după ce nu a primit viză.

Toate aceste lucruri s-au revărsat asupra lui McGregor în octagon, acolo unde Khabib l-a dominat timp de patru runde, iar la final l-a învins prin strangulare. Nu s-a terminat aici însă. Khabib a sărit din cușcă pentru a se lupta cu oamenii din staff-ul lui McGregor, în timp ce irlandezul a fost atacat la rândul său de trei dintre prietenii lui Khabib chiar în octagon.

Rămâne de văzut dacă această revanșă va avea sau nu loc. Conor a procedat la fel și împotriva lui Nate Diaz, în fața căruia a pierdut primul meci de asemenea prin strangulare, iar apoi l-a învins clar la decizie în următorul lor meci.