Prima reacţie a lui Cori Gauff după înfrângerea în faţa Simonei Halep: “Nu am fost 100% azi”

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA
Razvan Nicolae    Vlad Roşca   
în Tenis
08/07/2019, 20:00
Prima reacţie a lui Cori Gauff după înfrângerea în faţa Simonei Halep: “Nu am fost 100% azi” CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA
Prima reacţie a lui Cori Gauff după înfrângerea în faţa Simonei Halep (sursă foto: hepta.ro)

Cori Gauff a oferit o primă reacţie la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Simona Halep. Fostul lider mondial a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-3, şi a oprit visul jucătoarei de 15 ani care a făcut senzaţie la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon.

Prima reacţie a lui Cori Gauff după înfrângerea în faţa Simonei Halep: “Nu ştiu ce s-a întâmplat”

După înfrângerea în faţa Simonei Halep, Cori Gauff a vorbit despre meciul din optimile de finală de la Wimbledon 2019. Puştoaica de 15 ani a susţinut că nu a fost aptă 100% pentru duelul contra româncei, însă a declarat că a învăţat foarte multe lucruri după parcursul de excepţie de la turneul englez.

“Am învăţat foarte multe lucruri. Am văzut cum este să joci meciuri în faţa unui public numeros şi sunt mulţumită de această experienţă. Nu am fost aptă 100% azi. Am dat totul, dar Simona a jucat foarte bine. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar o să încerc să aflu ce a mers rău în meciul de azi. Nu m-am simţit obosită. Mâine o să merg la doctor. Vom vedea mai multe atunci, a declarat Cori Gauff la conferinţa de presă.

Prima reacţie a lui Cori Gauff după înfrângerea în faţa Simonei Halep (sursă foto: hepta.ro)
Prima reacţie a lui Cori Gauff după înfrângerea în faţa Simonei Halep (sursă foto: hepta.ro)

Ce planuri de viitor are Cori Gauff: “Jocul meu nu este încă atât de bun pe cât îmi doresc eu”

La conferinţa de presă de după meciul cu Simona Halep, Cori Gauff a vorbit şi despre planurile de viitor pe care le are. Având 15 ani, WTA nu-i permite să joace mai mult de opt turnee pe an, iar americanca a vorbit despre acest aspect care o împiedică să urce în clasament.

“Nu ştiu ce program voi avea, nu credeam că o să ajung până aici. Obiectivul meu este să câştig următorul turneu la care voi participa. Vom vedea ce se întâmplă. Sper să joc câteva turnee înainte de US Open. Chiar dacă nu existau aceste restricţii, nu cred că aş fi jucat mai multe turnee. Încă încerc să-mi dezvolt jocul şi trebuie să mă mai antrenez. Jocul meu nu este încă atât de bun pe cât îmi doresc eu. Chiar dacă am pierdut, voi continua să urmăresc meciurile. Nu ştiu cine va câştiga turneul. Abia aştept să ajung acasă, am văzut ce atmosferă a fost la meciul de azi. Sunt foarte fericită, mai ales că mi-au transmis că sunt mândri de mine”, a mai precizat Cori Gauff.

Închide ×