Fotbal intern

Prima reacție a lui Cristiano Bergodi când a fost întrebat de preluarea Craiovei: ”Nu sunt genul care să se autopropună”

05.01.2020 | 15:18
Prima reactie a lui Cristiano Bergodi cand a fost intrebat de preluarea Craiovei Nu sunt genul care sa se autopropuna
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi, proaspăt demis de la FC Voluntari, a oferit prima reacție când a fost întrebat despre posibilitatea de a prelua Universitatea Craiova.

Prima reacţie a lui Cristiano Bergodi când a fost întrebat despre preluarea Craiovei: ”Nu m-a căutat nimeni până în acest moment”

”Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în România. Am văzut că domnul Pițurcă a plecat de la Craiova, că Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj”, a fost prima reacție a lui Cristiano Bergodi despre preluarea Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

”Vă spun sincer că pe mine nu m-a căutat nimeni până în acest moment, și nici nu sunt genul de antrenor care să încep acum să mă propun sau să spun anumite chestii. Nu-mi place să vorbesc și să spun ce s-ar întâmpla dacă mă sună, dacă-mi propune…”, a spus italianul pentru gsp.ro.

”Sigur o să-mi găsesc echipă în scurt timp”

”Eu sunt acasă și sunt liniștit. Vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Până în acest moment singurele discuții pe care le-am avut au fost cu cei de la Poli Iași, dar am văzut că acolo l-au pus pe domnul Rednic”, a afirmat Bergodi.

ADVERTISEMENT

”Că eu aveam clauza și-mi cereau bani dacă plecam…. Sigur o să-mi găsesc echipă și asta se va întâmpla în scurt timp”, a preconizat tehnicianul italian.

”Să nu uităm în ce condiții au lucrat la Voluntari”

Bergodi a vorbit și despre plecarea de la FC Voluntari: ”De vineri nu mai sunt antrenor la Voluntari. Mi-a fost reziliat contactul pentru că acea clauză nu mai era valabilă începând cu 1 ianuarie. Dacă echipa era pe ultimul loc în prima zi din 2020 ei puteau să mă dea afară, fără să-mi mai dea niciun ban”.

ADVERTISEMENT

”Așa a fost semnat contractul, nu e niciun fel de problemă. Eu n-am vrut să vorbesc deloc până acum, dar să nu uităm care au fost condițiile în care am lucrat acolo. Am plecat în cantonament cu copiii, mi-am pierdut cei mai buni jucători. Așa a fost să fie, vedem ce o să fie”, a spus Bergodi.

Bergodi și Iordănescu, favoriți să-l înlocuiască pe Pițurcă

Victor Piţurcă şi-a anunţat plecarea de la Craiova, iar patronul Mihai Rotaru trebuie să se mişte repede pentru ca echipa să aibă antrenor nou la reunire. Din informaţiile FANATIK,  primele două nume apărute pe lista acestuia sunt Cristiano Bergodi şi Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele echipei din Bănie, și-a arătat simpatia față de Cristiano Bergodi, antrenorul care se află pe lista oltenilor pentru a-l înlocui pe Victor Pițurcă, după meciul câștigat de Universitatea Craiova în fața celor de la Voluntari, scor 2-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,55 este cota pentru “oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT