Life

Prima reacție a lui Culiță Sterp după accidentul de la Cluj. Artistul regretă ce s-a întâmplat: ”Vă promit că o să rămân același om”

Culiță Sterp a oferit o primă reacție la aproape o săptămână după teribilul accident de la Cluj. Artistul regretă tot ce s-a întâmplat.
22.11.2022 | 20:13
Prima reactie a lui Culita Sterp dupa accidentul de la Cluj Artistul regreta ce sa intamplat Va promit ca o sa raman acelasi om
Culiță Sterp a cerut scuze public tuturor după accidentul rutier de la Cluj. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele se țin în lanț pentru Culiță Sterp, iar acum, artistul a ajuns într-o situație fără precedent.

Prima reacție a lui Culiță Sterp după accidentul din Cluj

După ce săptămânile trecute, Culiță Sterp povestea că vrea să dea în judecată o clientă, care l-a angajat în Spania să cânte la un eveniment, acum, artistul este cel care are probleme cu legea.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Culiță Sterp a fost autorul unui accident rutier teribil, în urma căruia o persoană a ajuns să fie transportată la spital.

Artistul s-a ascuns de oamenii legii, iar mai apoi s-a descoperit că a consumat alcool, dar și droguri, înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

ADVERTISEMENT

Până acum, fratele său, Iancu Sterp, iubita sa, Daniela Iliescu și dar și sora artistului i-au luat apărarea acestuia. Acum, după aproape o săptămână, Culiță Sterp a decis să ofere și el o explicație.

Culiță Sterp le-a cerut scuze tuturor

Artistul susține că i-a fost rușine să vorbească public după cele întâmplat deși a ținut să îi ceară scuze în primu rând lui Marius, tânărul care a fost victimă a accidentului rutier, dar și familiei acestuia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Culiță Sterp le-a cerut scuze și persoanelor pe care le-a dezamăgit după toate cele întâmplate, având în vedere că mulți îl apreciau pentru muzica sa.

”Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatului implicat în accident. (…)

ADVERTISEMENT

Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situați în care aș fi”, este o parte din mesajul transmis de Culiță Sterp, pe Instastory.

Culiță Sterp spune că merită toate criticile primite

Artistul susține că a primit o lecție importantă odată cu acest accident și că va continua să rămână același om.

În ceea ce privește criticile la adresa sa, Culiță Sterp susține că a meritat tot ceea ce s-a întâmplat, având în vedere fapta comisă.

”Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe.

Eu pot doar să vă promit că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață msi bună pe viitor. (…)

Vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc celor care ați fost alături de mine. Dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a transmis Culiță Sterp pe InstaStory.

Menționăm că după accidentul de săptămâna trecută, Culiță Sterp a fost aspru criticat de foarte multe persoane, inclusiv de artiști  celebrii, care au spus despre acesta că s-ar fi schimbat total de când a cunoscut succesul.

ADVERTISEMENT