Fotbal intern

Prima reacţie a lui Dan Nistor după anunţul transferului de la Dinamo la U Craiova + oltenii îi dau bani la semnătură! EXCLUSIV

Prima reactie a lui Dan Nistor dupa anuntul transferului de la Dinamo la U Craiova  oltenii ii dau bani la semnatura EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Începutul anului 2020 a fost bulversat de vestea transferului lui Dan Nistor de la Dinamo la U Craiova. FANATIK a aflat că mijlocaşul de 31 de ani le-a spus cum stau lucrurile apropiaţilor care au fost surprinşi de vestea plecării fotbalistului care purta banderola de căpitan al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.


UPDATE, ora 22:20. Dan Nistor, care nu a răspuns la niciun apel venit din partea mass-media după anunțul transferului său de la Dinamo la Craiova și a discutat doar cu apropiații acest subiect, a oferit în cursul serii de vineri o reacție pentru FANATIK. Eu nu am vorbit cu domnul Rotaru niciodată. Este o prostie! Cum poate să se spună că am vorbit cu el când nici nu am numărul lui de telefon?”, este poziția căpitanului dinamovist vizavi de tratativele din ultimele zile dintre părți.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Dan Nistor după anunţul transferului la U Craiova

La scurt timp după ce vestea transferului la U Craiova s-a aflat, apropiaţii lui Dan Nistor l-au contactat pe fotbalistul de 31 de ani. Internaţionalul român le-ar fi transmis că a purtat deja o discuţie cu Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie.

“Am vorbit cu domnul Rotaru. O să urmeze să mai discutăm şi la începutul săptămânii viitoare. Încă nu e clar totul şi nu ştiu dacă s-au înţeles cluburile”, ar fi sunat, din informaţiile FANATIK, explicația lui Dan Nistor pentru apropiaţii surprinşi de anunţul transferului la U Craiova.

ADVERTISEMENT

Cum au reacţionat Florin Prunea şi Sorin Cârţu după ce a fost anunţat transferul lui Dan Nistor la U Craiova

Contactaţi de FANATIK, Florin Prunea şi Sorin Cârţu au oferit primele reacţii după ce a fost anunţat transferul lui Dan Nistor la U Craiova. Oficialul lui Dinamo a susţinut că nu ştia nimic despre plecarea fotbalistului. “Nu ştiu nimic. Cu mine nu a discutat nimic Dan Nistor, atât pot să vă spun”, a spus Florin Prunea pentru FANATIK.

“Îl vrem. Este un interes pentru el, dar nu putem vorbi despre un transfer. Știți cum se spune, un transfer nu este făcut până când jucătorul nu semnează. Victor Piţurcă îl dorește, dar ce club nu l-ar vrea pe Dan Nistor”, a precizat Sorin Cârţu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 15 meciuri a jucat Dan Nistor în actualul sezon pentru Dinamo

U Craiova îi oferă un salariu mult mai mare + bani la semnătură

FANATIK a aflat cum l-a convins U Craiova pe Dan Nistor. Mijlocaşul de 31 de ani avea un salariu de 11.000 de euro pe lună la Dinamo, sumă care se mai adăugau bonusurile pentru performanţe. Oltenii au “atacat” această pistă şi au venit cu o ofertă de nerefuzat. Per total, aproape dublu!

Oficialii lui U Craiova i-au pregătit un contract pe o durată de doi ani şi jumătate, cu un salariu tentant. În Bănie, Dan Nistor ar urma să câştige 14.000 de euro pe lună, dar fotbalistul va mai primi 120.000 de euro la semnătură. Ceea ce înseamnă pe perioada contractului peste 20.000 de euro pe lună!

ADVERTISEMENT

“Păi dacă nu va veni Moş Crăciun, mă gândesc serios în decembrie să îmi caut altă echipă. Dacă nu voi fi plătit, cu siguranţă mă voi gândi la altă echipă, deoarece am un copil de crescut şi trebuie să îi ofer totul”, spunea Dan Nistor în noiembrie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.90 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT