Fotbal intern

Prima reacție a lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „M-am trezit cu patronul la ușă”. Ce jucător s-a bucurat de întoarcerea sa

22.03.2019 | 20:42
Prima reactie a lui Dan Petrescu dupa revenirea la CFR Cluj Mam trezit cu patronul la usa Ce jucator sa bucurat de intoarcerea sa
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a revenit oficial la CFR Cluj, având misiunea să aducă un nou titlu în Gruia. Dacă ardelenii vor triumfa iar, vor câștiga pentru prima dată în istorie campionatul în sezoane consecutive. 

Prima reacție a lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj

Dan Petrescu este fericit că și-a reziliat contractul în China și că a revenit în Liga 1 Betano. Antrenorul a dezvăluit momentul care l-a determinat să se întoarcă la CFR: venirea patronului Neluțu Varga până în Dubai pentru a purta negocieri cu el, aşa cum a anunţat Fanatik.ro în această dimineaţă. Petrescu a dezvăluit și numele jucătorului care s-a bucurat cel mai mult pentru revenirea sa: atacantul Omrani, pe care la un moment dat l-a exclus din lot pe durata sezonului precedent.

ADVERTISEMENT

„Normal că mi-era dor de România, de toată lumea. Mă bucur că m-am întors acasă. Sper să stau mai mult de un an de această dată. Dar la fotbal nu se știe niciodată, trebuie să stai cu bagajul făcut. Jucătorii erau fericiți că m-am întors, am condus deja primul antrenament. Omrani a fost cel mai fericit că m-am întors.

Dan Petrescu a castigat titlul cu CFR Cluj anul trecut
Dan Petrescu a castigat titlul cu CFR Cluj anul trecut

Pe Minteuan l-am felicitat pentru rezultatele pe care le-a avut și l-am rugat să rămână lângă mine pentru că am nevoie. Nu eram sigur dacă să mă întorc, pentru că vedeam că echipa merge bine. Dar când patronul vine după tine în Dubai în vacanță, înseamnă că te vrea cu adevărat. M-am trezit cu el la ușă” – a spus Dan Petrescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are patru puncte avans față de Craiova și cinci puncte avans de FCSB cu opt etape înainte de finalul sezonului. Cu Alin Minteuan pe banca tehnică, ardelenii au reușit cinci victorii în tot atâtea meciuri jucate. Primul meci al lui Dan Petrescu de la revenire va fi cu Astra pe teren propriu.

Tags: