Fotbal intern

Prima reacție a lui Dani Coman în legătură cu pericolul excluderii Astrei din Liga 1 din cauza dopajului. Exclusiv

26.01.2021 | 10:36
Prima reactie a lui Dani Coman in legatura cu pericolul excluderii Astrei din Liga 1 din cauza dopajului Exclusiv
Dani Coman neagă orice implicare a Astrei în cazul de dopaj în care sunt implicați Ioniță, Fatai și Seto
ADVERTISEMENT

Dani Coman a vorbit pentru FANATIK.RO despre acuzele care au fost aduse Astrei în cazul celor trei jucători suspendați de ANAD pentru dopaj, Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto. Președintele formației din Giurgiu neagă implicarea clubului în aceste cazuri și, mai mult, crede că toți cei trei jucători sunt nevinovați.

“Nu se poate vorbi despre implicarea Astrei în acest caz. Clubul nu a avut nicio legătură cu acțiunea celor trei jucători și nu a beneficiat sub nicio formă de serviciile respectivei clinici”, a explicat Dani Coman pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Gazeta Sporturilor scrie că Dani Coman chiar i-ar fi trimis un mesaj lui Alexandru Ioniță, în care l-a numit trădător. Asta după ce fotbalistul de 26 de ani a recunoscut în fața comisiei ANAD că este vinovat de acuzațiile care i-au fost aduse. Coman recunoaște că i-a trimis un mesaj.

Dani Coman: “Cred în nevinovăția jucătorilor, chiar dacă lui Alex Ioniță i-a plăcut să dea cu pixul”

“Nu l-am numit niciodată pe Alexandru Ioniță trădător. I-am dat un mesaj, într-adevăr, în care l-am întrebat ce s-a întâmplat. Dar eu nu am jignit niciodată un jucător, indiferent care este părerea mea. Iar pe Alex chiar am încercat să îl ajut, chiar dacă în trecut s-a scris că eu am încercat să opresc transferul lui la Rapid.

ADVERTISEMENT

Din contră. Am făcut tot ce a depins de mine, chiar în detrimentul clubului pe care eu îl conduc, pentru ca el să ajungă la Rapid. Pentru că sunt rapidist și vreau tot binele pentru acest club. Dar nu eu sunt patronul clubului Astra”, ne-a mai declarat Dani Coman.

Dani Coman crede în continuare în nevinovăția celor trei jucători. Chiar dacă Alex Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto sunt în prezent suspendați de ANAD și s-au adresat Comisiei de Apel.

ADVERTISEMENT

“Eu cred în continuare în nevinovăția jucătorilor, chiar dacă lui Alex i-a plăcut să dea cu pixul. Datele pe care le-am primit de la respectiva clinică arată că jucătorii nu au depășit cantitatea care este permisă”, a mai spus Coman.

În septembrie 2020, Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto au fost suspendați provizoriu de ANAD pentru că au încălcat regulamentele WADA. Substanțele folosite de cei trei nu sunt interzise, dar modul de administrare ar fi fost neregulamentar consideră ANAD. Mai exact, atunci când substanțele sunt administrate intravenos, cum a fost cazul la cei trei, nu trebuie depășită cantitatea de 100 de mililitri la un interval de 12 ore.

ADVERTISEMENT

Anunță că Astra îi va da în judecată pe jucători

După ce a vorbit pentru FANATIK, Dani Coman a discutat și cu postul de televiziune ProX, unde a dezvăluit că Astra Giurgiu are de gând să îi dea în judecată pe cei trei fotbaliști suspendați deja provizoriu pentru dopaj.

„Nu trebuie să existe nicio portiță în regulament. Nu a fost o acțiune colectivă din partea clubului. Nu e asemănător cu ce s-a întâmplat la Corona Brașov. Nu l-am făcut trădător pe Alex Ioniță. Îi vom acționa în judecată pentru că au adus prejudicii clubului și nici nu ne-am putut baza pe aportul lor.

L-am întrebat pe Ioniță dacă a fost la ANAD și mi-a spus că asta e cea mai bună variantă pentru el. Ce ar putea spune Alex Ioniță în plus? Nici ei nu știu ce era în flaconul respectiv, dacă erau sau nu vitamine. N-au cerut nici opinia clubului, nici a staff-ului medical. Cred în nevinovăția lor, dar îi vom da în judecată. Astra nu e în culpă și nici nu a beneficiat de acești jucători”, a completat președintele fostei campioane.

ADVERTISEMENT
Tags:
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Acuzații la adresa PRO TV. Fanii sunt revoltați din cauza deciziei
Acuzații la adresa PRO TV. Fanii sunt revoltați din cauza deciziei
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”