Life

Prima reacție a lui Dani Oțil după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a reacționat pe Instagram în urma ironiei pe care Gabriela Prisăcariu a făcut-o la adresa fostei sale partenere, Mihaela Rădulescu. Ce mesaj a transmis prezentatorul?
16.04.2022 | 21:25
Prima reactie a lui Dani Otil dupa ce Gabriela Prisacariu a ironizato pe fosta sa iubita Mihaela Radulescu
Dani Oțil îi ia apărarea partenerei sale după roast-ul în care a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu. Foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

S-a creat mare rumoare în mediul online în urma roast-ului pe care iubita lui Dani Oțil, jurat în show-ul de la Antenă, l-a ținut aruncând o săgeată către Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil o apără pe Gabriela Prisăcariu după ce a făcut-o ”bunică” pe Mihaela Rădulescu

Iubitul Gabrieli Prisăcariu a reacționat la cuvintele care i-au șocat atât pe ceilalți membri ai juriului, cât și pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil susține că partenera sa de viață nu a exagerat și că oamenii inteligenți vor înțelege umorul ei, făcând, probabil, referire chiar la Mihaela Rădulescu.

„Am fost în juriu(…). A fost o seară intensă. Am râs, am jurizat, mi-am asumat niste glume la roast… La unele mă așteptam, altele m-au surprins…Oamenii inteligenți înțeleg umorul în toate formele”, a scris Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela, care și-a scris singură roast-ul, dorind să îl surprindă pe Dani, a numit-o pe Mihaela Rădulescu, fosta iubită a partenerul ei, „bunică”.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, sunt cuvintele rostite de Gabriela Prisăcariu la iUmor.

ADVERTISEMENT

Fanii au luat foc

Momentul de umor al blondinei a împărțit lumea în două. O parte a telespectatorilor spun că Mihaela Rădulescu nu ar avea niciun motiv să se simtă jignită, căci totul e spus doar de dragul show-ului.

Există și oameni care sunt de părere că Gabriela a cam sărit calul lovind gratuit într-o altă femeie, legându-se de vârstă, doar pentru că a fost cândva iubita actualului ei.

ADVERTISEMENT

„Se poate compara ea cu Răduleasca? Nu știe nimeni cine e și cu ce se ocupă; Cel mai prost roast. De la ea nu am pretenții, dar Dani râde ca un prost;

Urât să vorbești așa. Mihaela este un om care a făcut istorie în televiziune”, sunt câteva dintre criticile aduse de internauți.

 

ADVERTISEMENT