Sporturi

Prima reacţie a lui Daniel Ghiţă după rezultatele alegerilor parlamentare 2020! A câştigat mandatul de deputat

06.12.2020 | 22:08
Prima reactie a lui Daniel Ghita dupa rezultatele alegerilor parlamentare 2020 A castigat mandatul de deputat
ADVERTISEMENT

Fostul luptător de kickboxing Daniel Ghiţă a oferit o primă reacție după ce a câștigat un mandat de deputat în urma anunțării rezultatelor de la alegerile parlamentare 2020.

Cunoscut ca ”The Savage Samurai”, luptătorul a ocupat primul loc pe lista candidaților PSD pentru Camera Deputaților în județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Fost vicecampion Glory și luptător K1, Ghiță nu e deloc străin de politică. În trecut, fostul SPP-ist a fost membru în Partidul România Unită.

Daniel Ghiță a reacționat după ce s-au anunțat rezultate alegerilor parlamentare 2020

La scurt timp după ce s-au anunțat rezultatele parțiale ale alegerilor parlamentare din 2020 și a aflat că va intra în Parlament, Daniel Ghiță a oferit o primă reacție pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fostul luptător a postat pe Facebook o fotografie în care apare în curtea bisericii și a scris: ”Vă mulțumesc! PSD a câștigat alegerile! Nihil Sine Deo (n.r. – Nimic fără Dumnezeu)”.

reacţie Daniel Ghiţă rezultate alegeri parlamentare 2020

În mai puțin de o oră de la postare, 2.400 de oameni au apreciat mesajul fostului luptător, iar alți peste 200 au ținut să-l felicite pe el și Partidul Social Democrat pentru victoria din alegeri.

ADVERTISEMENT

Sondaj CURS Avangarde de la ora 19:00, făcut public la ora 21:00 și care nu conţine votul din diaspora şi votul prin corespondenţă, anunță că PSD este în fruntea preferințelor cu 30,5% din sufragii, urmat de PNL – 29%, USR – 15,9%, UDMR – 5,7%, AUR – 5,2%, PMP – 5% și Pro România – 5%.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit prima reacție după alegerile parlamentare din 2020! Liderul social democraților s-a ferit să vorbească despre o victorie, dar a ținut să precizeze că partidul său se află în frunte în exitpoll-uri.

ADVERTISEMENT

De-a lungul întregii campanii, partidul condus de Marcel Ciolacu a transmis că este pregătit să-și asume guvernarea imediat și că are câteva nume în stare să conducă Executivul.

ADVERTISEMENT