Sport

Prima reacție a lui Emmanuel Culio după ce a semnat cu CFR Cluj: „Sunt fericit că m-am întors acasă”. Video

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Emmanuel Culio, jucător care revine în Gruia după aproape doi ani
02.09.2021 | 16:30
Prima reactie a lui Emmanuel Culio dupa ce a semnat cu CFR Cluj Sunt fericit ca mam intors acasa Video
ADVERTISEMENT

Emmanuel Culio a revenit la CFR Cluj după aproape doi ani. În 2019, acesta se despărțea pe cale amiabilă de echipa din Gruia din cauza unor probleme de familie. Câteva luni mai târziu, mijlocașul semna cu o echipă din țara sa natală, Quilmes Atlético Club.

Jucătorul este unul dintre preferații lui Dan Petrescu. Antrenorul român a încercat din răsputeri să-l convingă pe Culio să rămână la CFR, dar fără folos. Doi ani mai târziu, atacantul argentinian revine la campioana României.

ADVERTISEMENT

Emmanuel Culio a oferit primele declarații după ce a semnat cu CFR Cluj: „Familia mea a fost mereu fericită aici”

Într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube al celor de la CFR Cluj, Culio a declarat că este fericit să revină „acasă” și că își dorește să facă din nou perfomanță cu echipa din Ardeal.

„Sunt fericit că m-am întors acasă. Pentru mine, de când am plecat de aici, a fost un an şi jumătate foarte, foarte greu în plan personal.

ADVERTISEMENT

M-am întors acasă. Eu nu ţin doar cu CFR, eu ţin cu România. Aici am dat totul, aici a apărut Culio fotbalistul. Familia mea a fost mereu fericită aici, iar pentru mine asta înseamnă totul

Eu vreau să câştig tot timpul, iar la CFR se doreşte mereu campionatul. Vreau să muncesc pentru echipă, pentru club. Aici nu există locul 2, tot timpul trebuie să fii campion.

ADVERTISEMENT

Spiritul nostru este de învingători. Nouă nu ne place nici măcar egalul, tot timpul vrem să câştigăm. Mie îmi place presiunea. Dacă nu am presiune nu mă simt bine. CFR mi-a dat totul, mi-a dat viaţa de fotbalist”, a declarat Culio

Emmanuel Culio, prezentat ca o legendă

„LEGENDA S-A ÎNTORS ACASĂ!”, a fost mesajul pe care CFR Cluj l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook. Emmanuel Culio a revenit la echipa unde a mai evoluat în două rânduri. În 2007-2011 și 2017-2019.

ADVERTISEMENT

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, s-a întors în Gruia!

În decembrie 2019 Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre.

Bine ai revenit acasă, Culio! Rămâneți alături de noi! În scurt timp vom posta un interviu emoționant cu “Eroul de pe Olimpico”!”, este anunțul postat de CFR Cluj pe pagina de Facebook.

  • 5 titluri, 3 Cupe şi 4 Supercupe ale României a câștigat Emmanuel Culio cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT
Tags: