Fotbal intern

Prima reacţie a lui Eugen Neagoe după ce a fost externat: “M-am născut a doua oară”

24.07.2019 | 19:11
Prima reactie a lui Eugen Neagoe dupa ce a fost externat Mam nascut a doua oara

Eugen Neagoe a fost externat miercuri, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul de 51 de ani a suferit un infarct miocardic minor în prima repriză a meciului Dinamo – U Craiova 0-2 şi a fost transportat de urgenţă la spital. La scurt timp după ce a fost externat, tehnicianul a oferit o primă reacţie.

Prima reacţie a lui Eugen Neagoe după ce a fost externat: “Nu am avut niciodată probleme cardiace”

La prima reacţie după ce a fost externat, Eugen Neagoe a susţinut că se simte bine şi a dezvăluit ce i-au spus medicii. În plus, antrenorul lui Dinamo a povestit momentele grele prin care a trecut în momentul în care i s-a făcut rău pe bancă, în timpul meciului cu U Craiova.

“Chiar sunt bine acum! Sunt acasă. Medicul mi-a spus că m-am născut a doua oară. Trebuie doar să iau câteva pastile. În următoarea săptămână, câte 3 pe zi, apoi câte două pe zi alte șapte zile și în a treia săptămână o singură pastilă. Doctorii mi-au spus să renunţ la fumat. Nu am avut niciodată, dar niciodată, nici cea mai mică problemă. Nu aveam nimic. Chiar m-am simțit foarte bine în ziua meciului. M-am și odihnit după-amiază. Iar de la ora 15:00 până când am ajuns la stadion cred că am fumat cel mult două țigări. După ce a început meciul, cam prin minutul 10 am simțit că amețesc. M-am dus și m-am așezat pe bancă. Apoi, m-am mai ridicat, am mai strigat la băieți, dar iarăși am amețit. Atunci i-am zis secundului Moga să-l cheme pe doctorul Bătineanu. A venit, s-a așezat lângă mine și mi-a dat niște apă plată cu vitamine. După ce am renunțat la sacou, nu mai ştiu nimic. De acolo s-a rupt filmul pentru mine”, a declarat Eugen Neagoe pentru gsp.ro.

Prima reacţie a lui Eugen Neagoe după ce a fost externat (sursă foto: sportpictures.eu)
Prima reacţie a lui Eugen Neagoe după ce a fost externat (sursă foto: sportpictures.eu)

Revine Eugen Neagoe în antrenorat? Ce spune despre viitorul lui Dinamo

Eugen Neagoe a dezvăluit că medicii nu i-au interzis să revină pe banca tehnică, dar că are nevoie de o lună pentru a se linişti. În plus, antrenorul de 51 de ani a vorbit despre situaţia lui Dinamo.

“Medicul mi-a spus că pot să fac absolut orice, inclusiv să antrenez, dar că măcar 3-4 săptămâni să mă liniștesc. Cu siguranță, voi reveni în antrenorat. Nu m-am gândit, dar probabil că în zilele viitoare voi discuta cu cei din conducerea clubului. Oricum, ei au fost alături de mine aproape non-stop, m-au vizitat la spital, am vorbit în fiecare zi”, a precizat Eugen Neagoe.

Tags: