Sport

Prima reacție a lui Florin Niță după despărțirea de Sparta Praga: ”Nu știu care va fi viitorul meu!” Video

Florin Niță este hotărât să se despartă de Sparta Praga din cauza faptului că este foarte puțin folosit, însă nu știe la ce formație va ajunge în viitor.
29.06.2022 | 14:08
Prima reactie a lui Florin Nita dupa despartirea de Sparta Praga Nu stiu care va fi viitorul meu Video
Florin Niță este hotărât să se despartă de Sparta Praga din cauza faptului că este foarte puțin folosit, însă nu știe la ce formație va ajunge în viitor. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit că sunt multe cluburi interesate de internaționalul român, însă acesta va merge doar la o echipă de top.

Unde va juca Florin Niță după despărțirea de Sparta Praga

Ajuns la 34 de ani, Florin Niță mai are încă un sezon contract cu Sparta Praga, dar șansele ca el să continue acolo sunt destul de mici, astfel că o despărțire ar deschide calea către un nou viitor pentru titular postului de portar în naționala României.

ADVERTISEMENT

La un moment dat s-a vehiculat varianta unui transfer la CFR Cluj, dar Helmuth Duckadam l-a sfătuit pe Niță să nu accepte o astfel de mutare. Deși sunt multe zvonuri pe piață, portarul a dezvăluit că deocamdată nu s-a decis nimic.

”Îmi doresc să fiu sănătos, apoi să avem o campanie destul de bună pentru binele nostru și pentru a putea ajunge la Euro. Cu siguranță aștept să văd și ce se întâmplă la nivel de club, dar acum nu știu care va fi viitorul meu”, a declarat Niță, într-un interviu pentru FRF TV.

ADVERTISEMENT

Sfaturile lui Lobonț la debutul la națională

Florin Niță a mărturisit că în copilărie i se spunea Zenga după numele fostului mare portar al Italiei, însă idolul său rămâne Gianluigi Buffon. ”Visam încă de când eram la Concordia Chiajna să ajung la echipa națională, dar nu mă gândeam. S-a dovedit încă o dată că la un moment dat munca nu va rămâne nerăsplătită.

Nu îmi aduc aminte să fi avut meciuri după care să fi ieșit atât de dezamăgit de treaba pe care am făcut-o, dar cel mai fericit am fost atunci când am debutat la echipa națională pentru că este echipa unde visam să joc.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut foarte mult Gianluigi Buffon pentru că ai tot timpul ceva de învățat de la el și este unul dintre marii portari ai lumii. Mi-a plăcut stilul lui, plasamentul și felul cum își organizează echipa.

În copilărie mi se spunea Zenga deoarece îmi plăcea să mă arunc pe ciment în curtea școlii. Un meci în care nu sunt acțiuni la poarta mea este unul mai trist pentru că nu ai nimic de făcut. Prefer să am un meci unde să am de muncă și să sar din bară în bară.

ADVERTISEMENT

De la fiecare antrenor cu care am lucrat am luat câte ceva bun. Când am lucrat cu Lobonț la echipa națională mi-a spus înaintea debutului meu să nu mă încarc cu lucruri negative deoarece fotbalul este foarte simplu când nu îl complici tu. Nu vreau să mă gândesc la ce voi face după ce mă voi retrage, deoarece încă mai am de jucat”, a mai spus Niță.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire