Life

Prima reacție a lui Florin Pastramă, după ce Brigitte a anunțat divorțul. Se destramă cuplul?

Florin Pastramă a avut prima reacție după ce soția sa, Brigitte, a anunțat divorțul, la începutul lunii iunie. Se despart sau nu cei doi, după trei ani de căsnicie?
04.07.2022 | 15:06
Prima reactie a lui Florin Pastrama dupa ce Brigitte a anuntat divortul Se destrama cuplul
Florin Pastramă, prima reacție după ce Brigitte a anunțat divorțul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Pastramă a avut o primă reacție în legătură cu divorțul de Brigitte, cu care este căsătorit de trei ani. Afaceristul nu a vrut să ofere prea multe detalii despre acest subiect.

Florin Pastramă, prima reacție după ce Brigitte a anunțat divorțul

La începutul lui iunie, Brigitte a anunțat că a cerut divorțul de Florin Pastramă și a postat mai multe mesaje cu subînțeles pentru a-l “înțepa” pe fostul ei partener.

ADVERTISEMENT

Între Brigitte și Florin Pastramă ar fi existat mai multe agresiuni verbale sau fizice, iar bruneta ar fi cea care l-a dat pe soțul ei afară din casă.

În acest context, Florin Pastramă a reacționat și spune că preferă să nu dea prea multe detalii în acest moment. Afaceristul susține că va vorbi mai mult după ce lucrurile se vor calma.

ADVERTISEMENT

“Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate!

Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Atunci când a anunțat divorțul, Brigitte a spus că este sătulă de scandaluri și de aceea vrea să încheie căsnicia de trei ani cu Florin Pastramă. Cei doi vor divorța la notar deoarece nu au ce împărți.

“Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică.”, a declarat Brigitte la începutul lui iunie, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Brigitte, mesaj pentru Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul

Zilele trecute, Brigitte a dezvăluit motivul pentru care ea și partenerul ei au ajuns la divorț. Vedeta a acceptat să se întâlnească la un centru comercial cu fostul soț și cu fiica pe care o au împreună.

Florin Pastramă i-ar fi spus încă soției sale că ținuta pe care a purtat-o în acel moment a fost una provocatoare.

“Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă.

Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum.

Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris Brigitte în mediul online.

ADVERTISEMENT