Sport

Prima reacție a lui Gabriel Tamaș după deparajul incredibil la adresa fanilor Petrolului: „Nu știu cine m-a înregistrat și de ce”

Gabriel Tamaș se află în centrul unui scandal incredibil. Fundașul a reacționat după ce a fost înregistrat când îi insulta și jignea pe suporterii Petrolului Ploiești.
13.10.2022 | 16:45
Prima reactie a lui Gabriel Tamas dupa deparajul incredibil la adresa fanilor Petrolului Nu stiu cine ma inregistrat si de ce
Gabriel Tamaș a oferit prima reacție după ce a fost făcută publică o înregistrare în care îi insulta pe suporterii Petrolului Ploiești. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș (38 de ani) este protagonistul unui scandal uriaș în SuperLiga. Fostul internațional și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești, iar la scurt timp în spațiul public a apărut o înregistrare in care îi jignea și insulta pe suporterii „lupilor galbeni”.

Gabriel Tamaș, prima reacție după derapajul la adresa fanilor ploieșteni: „Nu știu cine m-a înregistrat și de ce”

Gabriel Tamaș și-a cerut rezilierea contractului după 14 partide în tricoul Petrolului. Clubul antrenat de Nae Constantin i-a acceptat solicitarea. Totuși, în aceeași zi, în spațiul public a apărut o înregistrare în care Tamaș aducea jigniri și insulte la adresa suporterilor Petrolului Ploiești.

ADVERTISEMENT

Cu 67 de selecții pentru naționala României, Tamaș și-a cerut scuze pentru cuvintele jignitoare folosite, punând totul pe seama nervilor.

„Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș își cere scuze față de fanii ploieșteni: „Respect suporterii Petrolului și acest club”

„Respect suporterii Petrolului și acest club. Toată lumea știe ca am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani.

Îmi cer scuze încă o dată pentru această ieșire la nervi. Sunt un jucător care am dat totul pentru echipă, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la aceasta situație”, a mai spus Tamaș, pentru ziarulincomod.ro.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a venit la Petrolul în vară, din postura de fotbalist liber de contract. În vârstă de 38 de ani, Tamaș a adunat 14 partide în acest sezon pentru Petrolul, reușind să marcheze de 2 ori și să ofere o pasă de gol.

Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

Fostul fundaș de la Voluntari, Astra Giurgiu sau FCSB a vrut să plece și la începutul lunii septembrie de la Petrolul Ploiești din cauza problemelor financiare, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Probleme cu banii s-au rezolvat, iar plecarea lui Tamaș părea istorie. Totuși, fundașul va pleca din lotul „lupilor galbeni” după ce va semna rezilierea contractul în cursul zilei de joi, 13 octombrie.

„Clubul nostru și jucătorul Gabriel Tamaș au ajuns, astăzi, la un acord privind rezilierea angajamentului semnat înainte de startul acestui sezon, fără pretenții din partea vreuneia dintre părți”, au anunțat oficialii Petrolului Ploiești pe pagina de Facebook.

Tamaș nu a vrut să mai continue la Petrolul Ploiești

De asemenea, președintele Petrolului, Costel Lazăr, a dezvăluit că Tamaș a fost cel care a vrut să părăsească tabăra „lupilor galbeni”.

„Gabi Tamaș a fost cel care a solicitat încheierea colaborării, a fost alegerea lui! Noi am luat act de decizia lui, ne-am întâlnit astăzi, ne-am înțeles în termenii unei despărțiri amiabile, iar mâine urmează să parafăm actele. Îi mulțumim pentru activitatea depusă pe parcursul celor patru luni petrecute aici și îi urmăm succes mai departe”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Gabriel Tamaș, conform Transfermarkt
  • 38 de ani are Gabriel Tamaș
ADVERTISEMENT