Fotbal intern

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre demisia lui Laurenţiu Reghecampf: “Ce treabă am eu?”

24.11.2018 | 20:49
Prima reactie a lui Gigi Becali despre demisia lui Laurentiu Reghecampf Ce treaba am eu

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda, fiind nemulţumit de faptul că şeicii nu au băgat niciun ban la echipă în ultimul an. Echipa lui Reghe trece printr-o perioadă dificilă, fiind fără victorie în ultima lună şi pe locul 5 în campionat

În condiţia în care Reghe va pleca de la Al Wahda, există şi varianta de a se întoarce la FCSB, echipa la care a avut cele mai mari performanţe din postura de antrenor. Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf sunt în relaţii foarte bune, însă latifundiarul susţine că deocamdată nu se pune problema unei reveniri.

Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali
Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali

Gigi Becali, despre demisia lui Reghecampf: “Ce treabă am eu?”

Patronul FCSB a vorbit pentru FANATIK.RO despre plecarea lui Reghe de la Al Wahda: “Ce treabă am eu cu Laurenţiu Reghecampf acum? Dacă nu i-a convenit, a plecat. Să fie sănătos. Dar în acest moment, nu mai am nicio treabă cu Reghe”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat la FCSB în două mandate: 2012-2014 şi 2015-2017. În primul mandat, Reghe a reuşit să câştige două titluri, o Supercupă. La finalul anului 2015, Reghe a revenit la FCSB şi, coincidenţă sau nu, i-a luat locul tot lui Nicolae Dică, numit atunci intermediar după plecarea lui Mirel Rădoi. Al doilea mandat nu a fost la fel de fructuos, cu două locuri doi, dar şi două calificări în grupele competiţiilor europene.

FCSB este în acest moment pe locul secund în campionat, la 5 puncte de liderul CFR Cluj, dar şi un meci mai puţin disputat. Nicolae Dică a venit la FCSB în locul lui Laurenţiu Reghecampf la începutul stagiunii 2017-2018, însă nu a reuşit să câştige titlul. Cu toate acestea, antrenorul a primit în continuare credit de la Gigi Becali, însă echipa nu trece printr-o perioadă strălucită. A ratat calificarea în grupele competiţiilor europene, a fost eliminată din Cupa României şi este pe locul secund în Liga 1.