Fotbal intern

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce FCSB a remizat cu U Craiova: ”Am avut și noi un penalty”

05.04.2021 | 12:42
Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce FCSB a remizat cu U Craiova Am avut si noi un penalty
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e mulțumit de remiza din meciul FCSB – Universitatea Craiova, deși consideră că echipa lui a fost defavorizată de arbitrul Adrian Cojocaru.

Finanțatorul roș-albaștrilor este convins că echipa lui ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, după o intervenție în careu asupra lui Octavian Popescu, dar arbitrul a considerat că nu se impune lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

În schimb, Adrian Cojocaru a arătat punctul cu var în celălalt careu, după contactul dintre Miron și Andrei Ivan. Lovitura de pedeapsă a fost irosită de Cicâldău.

Gigi Becali: ”I-a dat la picior lui Octavian Popescu”

La finalul partidei, oltenii s-au declarat nemulțumiți de rezultat considerând că au controlat întâlnirea și și-au creat mai multe ocazii decât liderul Ligii 1. În replică, Gigi Becali spune că egalul îl mulțumește, ba chiar consideră că echipa lui ar fi fost mai aproape să câștige jocul, decât adversara din Oltenia.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt mulțumit de rezultat. Nu este așa cum au zis oltenii că rezultatul este nemeritat. Practic, ocaziilor lor au venit pe fondul greșelilor lui Miron. Nu sunt îngrijorat.

Și noi puteam câștiga. Tănase a avut o ocazie clară, plus că am avut și noi un penalty la Octavian Popescu. Într-o fază identică cu cea de la faultul lui Miron. I-a dat la picior lui Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Becali spune că jucătorii lui s-au întors obosiți de la loturile naționale

Milionarul și-a apărat jucătorii după remiza cu Universitatea Craiova și a ținut să puncteze ideea că aceștia s-au întors obosiți de la acțiunile echipelor naționale din ultima perioadă.

”Ne așteptam, într-un fel, la o astfel de evoluție pentru că jucătorii au acuzat o oboseală, după ce au venit de la loturile naționale. În special fundașii laterali, Octavian Popescu și Radunovici. De aceea, au și fost schimbați la pauză. Dar, stați liniștiți, echipa va arăta bine”, a mai spus Becali, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă din sezonul regulat FCSB va evolua, în deplasare, la Sfântu Gheorghe, în compania echipei locale Sepsi OSK. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 19:00.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,44 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT