Fotbal intern

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Omrani a semnat cu CFR

08.07.2018 | 19:03
Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce Omrani a semnat cu CFR

Lovitură de teatru în fotbalul românesc, după ce Billel Omrani, fotbalistul dorit insistent de patronul FCSB, Gigi Becali, a decis să semneze prelungirea înțelegerii sale cu CFR Cluj.

Într-o reacție oferită în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Gigi Becali s-a arătat surprins de faptul că fotbalistul francez a decis să rămână la campioana României: „A semnat cu CFR Cluj? Habar nu aveam. Acum ce pot să zic. Eu la Steaua nu pot să aduc pe nimeni cu forța. Dacă impresarul lui mi-a spus una și el a făcut alta, atunci eu nu am ce să mai fac”, a spus Becali.

Gigi Becali, reacție privind „contractul” lui Omrani, după ce și-a prelungit înțelegerea cu CFR Cluj

Gigi Becali afirmă că nu îi va face nicio problemă lui Billel Omrani după decizia pe care a luat-o, chiar dacă și l-ar fi dorit din răsputeri pe fotbalistul francez în curtea clubului său: „Nu o să îi fac nicio problemă lui Omrani, pentru că el nu semnase niciun contract cu FCSB. Dar totuși îmi pare rău, că era un jucător pe care mi l-am dorit la echipă!”, a mai spus Becali, pentru FANATIK.RO.

Reacția lui Becali vine după ce în urmă cu câteva zile patronul FCSB anunțase că Omrani este ca și transferat la FCSB. Mai mult, Gigi Becali anunțase și care sunt clauzele din contractul lui Omrani“I-am scris în contract lui Omrani că dacă fumează amendă o mie de euro, 5000 de euro dacă bea sau intră în club. Încă nu a ajuns la el contractul”, a spus conducătorul FCSB.  

9 goluri și 5 pase decisive în 38 de meciuri a reușit Omrani în stagiunea precedentă

1,5 milioane euro este cota lui Omrani, potrivit transfermarkt.de