Fotbal intern

Prima reacție a lui Gigi Becali în legătură cu oferta primită de Dragoș Nedelcu din MLS. “Trebuie să vorbesc cu impresarul lui!” EXCLUSIV

14.02.2019 | 15:50
Prima reactie a lui Gigi Becali in legatura cu oferta primita de Dragos Nedelcu din MLS Trebuie sa vorbesc cu impresarul lui EXCLUSIV

Dragoș Nedelcu a primit de la oficialii de la FCSB o hârtie prin care poate să plece de la gruparea roș-albastră în schimbul sumei de 2 milioane de euro + TVA, iar pe numele mijlocașului central a venit o ofertă de la Chicago Fire, echipă care evoluează în MLS, campionat unde a ajuns și Alex Mitriță.

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a vorbi despre posibilitatea ca Dragoș Nedelcu să plece să joace în MLS, dar latifundiarul din Pipera susține că nu deține nico informație în legătură o ofertă venită pe numele mijlocașului în vârstă de 21 de ani de la Chicago Fire, dar se arată deschis să accepte două milioane de euro în schimbul internaționalului român U21.

Reacția lui Gigi Becali când a aflat că Dragoș Nedelcu are o ofertă din MLS

“Eu nu știu despre nico ofertă venită pentru Nedelcu din SUA, dar poate o avea. Trebuie să vorbesc cu impresarul lui pentru că el se ocupă. Eu i-am dat hârtie și nu mă interesează de unde vine oferta. Poate să vină din SUA, de oriunde. Oricum, să văd dacă îl mai dau acum. M-am mai gândit și poate aștept să joace meciurile la campionatul ăla (n.r. EURO 2019 de la U21). Dacă joacă bine acolo o să crească prețul”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Dragoș Nedelcu la antrenamentul FCSB-ului de dinaintea meciului cu Rapid Viena

Dacă transferul lui Dragoș Nedelcu în MLS s-ar concretiza, atunci mijlocașul central în vârstă de 21 de ani ar fi al doilea fotbalist romîn care ar evolua la Chicago Fire, după Răzvan Cociș. Fostul internațional român care a ajuns la 35 de ani a evoluat pentru gruparea din Major League Soccer între 2014 și 2017.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Dragoș Nedelcu a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 și a semnat un contract valabil până în vara anului 2022. În sezonul 2018 – 2019, Dragoș Nedelcu a jucat în 20 de partide pentru vicecampioana României.