Fotbal intern

Ivan Hladik, noul transfer al lui Dinamo! Fundașul a trecut vizita medicală. “E apt!”

12.02.2019 | 13:18
Ivan Hladik noul transfer al lui Dinamo Fundasul a trecut vizita medicala E apt

Fundașul slovac Ivan Hladik a oferit prima reacție după sosirea în România, unde va efecta vizita medicală la Dinamo București. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a dezvăluit că a fost impresionat de ce a văzut pe internet despre ”câini” și speră să-i impresioneze pe suporteri.


UPDATE, ora 20.20. Alexandru David, președintele echipei Dinamo București, a anunțat că fundașul slovac Ivan Hladik a trecut vizita medicală. “Este apt. Toate lucrurile au fost ok la vizita medicală și o să semneze!”


Ivan Hladik a ajuns duminică seară în România pentru a face vizita medicală la Dinamo București. Dacă va trece toate testele medicale, jucătorul slovac va semna un contract cu formația pregătită de Mircea Rednic, care luptă pentru a prinde printr-u miracol un loc de play-off.

Ivan Hladik sărbătorind un gol marcat pentru Spartak Trnava
Ivan Hladik sărbătorind un gol marcat pentru Spartak Trnava

Prima reacție a lui Ivan Hladik, noul transfer al lui Dinamo: ”Sper să fiu la fel de apreciat ca Nemec”

”Sper să arăt și suporterilor dinamoviști de ceea ce sunt în stare. Am fost impresionat de ceea ce am văzut pe internet. M-am documentat în privința istoriei clubului, sunt mândru că am semnat cu o asemenea grupare care are tradiție europeană”, a fost prima reacție a lui Ivan Hladik, noul transfer al celor de la Dinamo, pentru site-ul doardinamo.ro.

”Am aflat și că voi fi antrenat de un om cu carte de vizită europeană, Mircea Rednic. Știu că a fost și Adam Nemec aici, nu l-am cunoscut personal, nu am vorbit cu el, dar îl știu de la echipa națională a țării noastre. Sper să fiu la fel de apreciat ca și el! Și de-abia aștept derby-urile din România, am văzut cât de spectaculoase sunt”, a mai spus fundașul central slovac.

Sosirea lui Ivan Hladik la Dinamo București de la formația Spartak Trnava a fost anunțată în urmă cu o săptămână de team-managerul Ionel Dănciulescu: “Ivan Hladik este fundașul central pe care îl aducem. L-am urmărit și aștept să vină la București”.