Sport

Prima reacție a lui Khabib Nurmagomedov: „Putin m-a sunat după meci și mi-a spus asta”

07.10.2018 | 11:07
Prima reactie a lui Khabib Nurmagomedov Putin ma sunat dupa meci si mia spus asta

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor la gala UFC 229, iar la finalul meciului a sărit în afara octagonului pentru a se lupta și cu oamenii din staff-ul irlandezului.

Khabib, care are acum un record 27-0, nu a stat prea mult la conferința de presă post-meci și nu a acceptat nicio întrebare din partea jurnaliștilor. A vorbit însă despre evenimentele petrecute, dezvăluind totodată că a fost sunat de Vladimir Putin, președintele Rusiei, care i-a transmis un mesaj de felicitare.

Prima reacție a lui Khabib Nurmagomedov

„În primul rând, vreau să-mi cer scuze față de comisia din Nevada, dar și față de Las Vegas. Știu că asta nu e cea mai bună parte a mea. Sunt un om. Nu înțeleg de ce oamenii vorbesc că eu am sărit din cușcă, dar nu spun nimic de faptul că el a vorbit despre religia mea, despre țara mea, despre tatăl meu. A venit în Brooklyn și a spart geamurile autobuzului în care se afla echipa mea.

Cu astea cum rămâne? Toată lumea care mă cunoaște, știe cine sunt. V-am spus și înainte de meci, nu doar el, ci toți oamenii din echipa lor sunt mașinării de abandon. Astăzi a abandonat din nou. Centura e aici, la mine.

Presa schimbă MMA. E un sport de respect, nu de vorbit. Nu vreau să vorbesc urât despre religia lui, despre tatăl lui. Pur și simplu nu poți vorbi despre aceste lucru. Pentru mine e foarte important.

Știu că tatăl meu mă va lovi când ajung acasă pentru ce am făcut azi. Sunt foarte mândru însă. Putin m-a sunat cu puțin timp în urmă și mi-a spus că e foarte mândru de mine pentru victori și m-a felicitat. V-am spus că totul se va schimba pe 6 octombrie” – a spus Khabib Nurmagomedov la conferința de la finalul partidei.