Fotbal intern

Prima reacţie a lui Corbu după ce a fost luat cu salvarea în pauza derby-ului Dinamo – CFR Cluj: „Trebuie să port gulerul cervical, dar voi fi apt pentru următorul meci!” EXCLUSIV

11.11.2019 | 10:35
Prima reacţie a lui Corbu după ce a fost luat cu salvarea în pauza derby-ului Dinamo - CFR Cluj: „Trebuie să port gulerul cervical, dar voi fi apt pentru următorul meci!” EXCLUSIV
Laurențiu Corbu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laurențiu Corbu s-a accidentat în prima repriză a meciului cu CFR Cluj și a fost înlocuit de Gabriel Moura. FANATIK a publicat în exclusivitate imagini cu jucătorul lui Dinamo luat cu salvarea direct de la vestiare și transportat la spital. Fundașul „câinilor” a declarat pentru FANATIK că se simte mai bine și că va trebui să poarte un guler cervical pentru 2-3 zile, iar medicii i-au spus că nu este nimic grav.

Prima reacție a lui Laurențiu Corbu după ce l-a luat salvarea în pauza meciului Dinamo – CFR

Laurențiu Corbu s-a accidentat în prima repriză a duelului cu CFR Cluj și a fost transportat la pauza meciului cu salvarea până la spital, unde a intrat pe mâna doctorilor. Medicii l-au asigurat pe fundaș că nu este nimic grav:  „Am căzut în cap şi aţi văzut şi dumneavoastră pe poze şi pe video. Am încercat să continui dar m-am speriat că nu mai puteam să respir di cauza căzăturii. Am stat ceva timp aseara la spital, iar medicii mi-au spus că nu este absolut nimic grav”.

ADVERTISEMENT

„Doar să repspect indicaţiile lor şi să port gulerul cervical 2-3 zile şi evident să fac repaos total. Este bine că echipa are pauză, iar eu voi fi apt când vom relua antrenamentele. Nu sunt probleme, voi juca în următorul meci”, a mai spus Corbu.

  • 25 de ani a împlinit Laurențiu Corbu pe 10 mai
ADVERTISEMENT

Înainte de meci, Corbu s-a plâns de situația de la Dinamo

Înaintea meciului cu CFR Cluj, Laurențiu Corbu a vorbit despre situația de la Dinamo și s-a plâns că nimic nu s-a schimbat, iar el nu și-a primit salariul de aproape două luni: E aceeași situație în continuare. Pe 15 se fac două luni în care nu am primit banii. Vă dați seama că e dificil, suntem anumiți jucători care avem salarii foarte mici și este greu să ne descurcăm”.

„Este un subiect foarte delicat. Poate ceilalți jucători nu gândesc la fel, însă eu am un salariu mic și nu am o stabilitate de pe-o lună pe alta”, a mai spus fundașul lui Dinamo.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Laurențiu Corbu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri